EESTI LEEMETITE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 41 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

EESTI LEEMETITE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 41 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ EESTI LEEMETITE SELTS asutati 2021. aastal eesmärgiga koguda, süstematiseerida suguvõsaga seotud genealoogilist informatsiooni, fotosid jm infot, sh korraldada andmete kogumist ja säilitamist.

MTÜ-l liikmeid on 2 ning ühtlasi on need juhatuse liikmed. Plaanis on liikmeskonda suuredada korraldades selleks vajalikke üritusi 2024. ja 2025 aastal, mis on seni edasi lükkinud ürituse korraldamise koha rekonstrueerimisega seoses. Liikmemaksude suurendamisega loodetakse kanda infotehnoloogiliste vahendite kulusid. Juurutamisel MTÜde toetusorganisatsioonist Microsoft 365 ja Google Workspace teenuseid tähtajatult tasuta kasutuslitsentsidega. Elektroonilisi teenuseid hakatakse andmete töötlejatele pakkuma tasuta. Nii saab võimalikuks hakata teavet koguma juba valmis infosüsteemide nt Microsoft Teams ja Sharepoint baasil. Samuti saab iga seltsi liige endale litsentsid kontoritarkvara kasutamiseks.

2023. aastal koguti liikmemakse 40 eurot. Majandustegevust veel ei toimunud. Kasutusele võeti domeenid leemet.net ja leemet.org, mille eest tasuvad MTÜ liikmed eraisikutena. Plaanis on koguda 2024 - 2025 kokku suguvõsa puudutavaid fotosid, korraldada uus kampaania sotsiaalmeedias andmete saamiseks, sh aidata digiteerida andmeid ning luua keskkond andemete elektrooniliseks edastamiseks. Üldkooslekul planeeritakse liikmemaksude olulist suurendamist, et elektrooniliste teenuste sh domeenide registreerimise eest tasuda.

Töölepinguga töötavaid isikuid 2023. a ei olnud. Juhatuse liikmetele ei ole makstud töötasu ega nad ei ole saanud muid hüvesid.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.