TOPOLINKA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 18 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

TOPOLINKA MTÜ hetkeolukord

Juba 18 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Topolinka (80601943) esmakande kuupäev on 06.10.2021.

MTÜ TOPOLINKA on avalikes huvides tegutsev organisatsioon. Ühingu eesmärgiks on pakkuda pensionääridele ja täiskasvanute inimestele sisustada oma vabaaega meeldivalt ja kasulikult, millesaavutamiseks viiakse läbi üritusi oma ühingu inimestele ja ka kutsutakse külalisi.

Kohtumistel esitatakse luuletusi, lauldakse ja luuakse oma tantse.

2023.a. MTÜ TOPOLINKA projekti alusel toetas Valga vald, mille eest me oleme väga tänulikud.

Tänu vallale saime endale uusi sõpru Uus-Antslast, käisime nendel külas ja nüüd meil on tantsu kleidid õmmeldud.

Ühinguhing ja ideede generaator on endine ema keeleõpetaja Alvina Malõševa, kes sel aastal tähistab 85.a juubelit. Iga kuu viimasel neljapäeval toimub temaatiline kohtumine, kus ühe teema valguses kõlavad luuletused ja laulud ning sünnivad uued tantsud.

Nadezda Selivjorstova

Juhatuse liige

Alvina Malõševa

Juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.