EESTI ANDRAGOOGIDE LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 81 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

EESTI ANDRAGOOGIDE LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 81 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Põhikirja järgi on liidu eesmärk kaasa aidata andragoogiliste põhimõtete levitamisele ning osaleda ühiskonda, elukestvat õpet ja täiskasvanuharidust edendavates protsessides. Liidu põhiväärtused on koostöö, avatus, pühendumus ja usaldusväärsus. Väärtuste sõnastamine ja eetikakoodeksi loomine jätkub.

31.12.2023 seisuga oli liidus 118 liiget, neist 113 tegevliiget ja 5 toetajaliiget. Aasta jooksul liitus 37 inimest, kelle seas on nii andragoogika eriala bakalaureuse ja magistriõppe üliõpilasi, vilistlasi kui ka õppejõude.

2023. a. olulisemad tegevused ja sündmused EALi eestvedamisel: 24.-26.03.2023 andragoogide talveseminar “Andragoog liigub ja loob” Haanjas Irvese puhkemajas. Kaasati ka kohalik kogukond.

Toimus traditsiooniks saanud kolmas andragoogika suvekool 1.-2.08.2023 Läänemaal Villa Nõvas, kus osalesid nii liidu liikmed kui ka teised huvilised.

Suvekooli töötubade tegevus lindistati ja kajastati hiljem EPALE veebikeskonnas.

Suvekoolis tunnustati andragooge: Aasta andragoog 2023 on Kristi Arendi ja Koostegu 2023 pälvis andragoogika talveseminari algatus Marika Jahilo ja Triin Rõõmusoksa eestvedamisel. Jagati kaks eripreemiat: Koostegija - Piret Jeedas ja Tähendusliku Õppimise Toetaja - Ülle Mugu. Tunnustust jagus ka nominentidele: Iiris Saluri, Katrin Karu, Halliki Põlda, Teivi Gabriel ja Marina

Aboltõn-Hansberg. Koosteo osas märgiti ära Rae valla, Tallinna Ülikooli andragoogika valdkonna ja EALi koostööprojekt täiskasvanu õppimise väärtustamise ning arendamise osas Rae vallas.

EAList panustasid sellesse projekti üliõpilaste meeskondade mentoritena Siim Oja, Cynne Põldäär,

Iiris Saluri ja Ilona Säälik.

Tähenduslike kohtumiste sarjas käisime külas Ülo Vooglaiul, kohtusime Indrek Ojari ja Talvi

Märjaga.

Liikmetele edastati teave ja kutsed järgmistele erialastele sündmustele: 25.05.2023 koosõppimise seminar täiskasvanute koolitajatele - kuidas loovust arendades saab (cid:127) minast meie? Tegevuslikud meetodid - miks ja kuidas? 29.-30.05.2023 andragoogika magistritööde kaitsmised Tallinna Ülikoolis (cid:127) 8.-10.11.2023 toimus Tallinna Ülikoolis rahvusvaheline konverents, mille keskne teema on (cid:127) elukaare ülene koolitamine ja õppimine - täiskasvanute koolitajate ja vanemaealiste õppijate vaatenurgad. Teooria, teadustöö, praktika ja poliitika.

Koostöö. Jätkus 2022.a. alanud koostööprojekt Tallinna Ülikooli ja Rae vallaga täiskasvanuhariduse vajaduste ja võimaluste kaardistamiseks. EAL toetas andragoogika eriala üliõpilasi mentoritena. Alustati koostööd Päästeametiga elanikkonnakaitse teema.

Juhtimine. Kuni 19.10.2023 kuulusid liidu juhatusse Kaire Povilaitis (juhatuse esimees), Andrea

Annus, Ülle Mugu, Lisete Tammeveski, Triin Rõõmusoks, Marika Jahilo ja Marina

Aboltõn-Hansberg. Üldkoosoleku otsusega valiti uueks juhatuseks Keio Kaarlõp (juhatuse esimees), Iiris Saluri, Kristi Arendi, Gerli Kivistik, Triin Rattiste ja Karol Ahja.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.