TREENINGPLUSS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 43 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

TREENINGPLUSS MTÜ hetkeolukord

Juba 43 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ TreeningPluss asutati 2021.a oktoobris eesmärgiga viia läbi sporditreeninguid ja spordiüritusi Harku vallas.

Ühingu tegevuse eesmärk ei ole majanduslikust tegevusest tulu saamine. Saadud tulu kasutatakse põhikirjaliste eesmärkide saavutamiseks - spordiürituste ja treeningute korraldamiseks.

MTÜ kõrgeim juhtorgan on juhatus.

ÜLDANDMED 1. MTÜ TreeningPluss juhatuse asukoht on Harku vald Liikva küla Jõe tee 29 ja peamine tegevuspiirkond Harku vald, Harjumaa.

2. MTÜ juhatus on kaheliikmeline.

PÕHITEGEVUS

MTÜ põhieesmärk on spordivõistluste korraldamine, projektide kirjutamine spordivõistluste korraldamiseks, sponsorlepingute sõlmimine spordialase tegevuse edendamiseks.

ÜLEVAADE MAJANDUSAASTA TEGEVUSEST

Majandusaasta peamised tegevused oli TreeningPluss talviste jooks-matkade korraldus ning jooksutreeningute läbiviimine Vääna-Jõesuus ning uuendusena ka Tabasalus.

KAVANDATAV TEGEVUS 2024. AASTAL

MTÜ TreeningPluss jätkab 2024. aastal oma tavapärast tegevust, peamiseks projektiks on talviste jooks-matkade läbiviimine Harku vallas.

Sellele lisandub Harku valla jooksusarja üldine korraldamine ning kahe etapi läbiviimine.

Lisaks jätkab MTÜ jooksutreeningutega Vääna-Jõesuus ja Tabasalus.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.