LASTE TEADUSKOOL MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 40 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduva

LASTE TEADUSKOOL MTÜ hetkeolukord

Juba 40 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Laste Teaduskool on asutatud detsembris 2021.

Aktiivse tegevusega alustas Laste Teaduskool MTÜ 11. veebruaril 2022. Algselt plaaniti lastega kohtuda kord kuus, kuid elu läks nii põnevaks, et huvitegevused toimusid kord nädalas.

Teaduskooli eesmärgiks on õppida meeskonnatööd, initsiatiivi võtmist ja insenerlikku mõtlemist.

Sihtgrupiks on peamiselt põhikooli I ja II astme lapsed, aga osaleb ka lasteaialapsi. Huvitegevuses usume käed-külge metoodikasse ning teadmistesse, mille loovad lapsed oma teadvuses ise – viies läbi huvitavaid katseid ja ise leiutades.

Laste Teaduskool MTÜ kuulub Eesti Teadushuvihariduse Liitu, mis organiseerib ja korraldab huviharidust Eestis läbi loodus- ja täppisteaduste ning tehnoloogia (LTT) valdkondade. Samuti propageerivad nad MATIK õpet, mis tähistab viiel valdkonnal tuginevat praktilise kallakuga õpet ehk matemaatika, teaduse, tehnoloogia, inseneeria ning kunstide edukat ühendamist õppeprotsessis. See kõik ühtib Laste Teaduskool MTÜ eesmärkide ja tegevustega, luua elus seoseid erinevate elu valdkondade vahel juba lapseeas.

Laste Teaduskool MTÜ koostööpartenriks 2023. aastal on Hiiumaa Arenduskeskus, kes toetas laste huvitegevust.

2022. aasta taotles Laste Teaduskool MTÜ Hiidlaste Koostöökogu toatlusvoorust toetust õppevahendite soetamiseks, et pakkuda lastele konkurentisvõimelist hvuitegevut. 2023. aastal viidi projekt ellu ja soetati robootika ja 3D joonistamise vahendid laste õppetegevuseks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.