KIHKO MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 37 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

KIHKO MTÜ hetkeolukord

Juba 37 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ KIHKO, TEGEVUSARUANNE 2023

Mittetulundusühing KIHKO (edaspidi: Selts) on vabatahtlikuse alusel ühinenud isikute iseseisev kasumit mitte taotlev organisatsioon, mis tegutseb avalikes huvides.

Seltsi asukohaks on Kastre vald.

Seltsi eesmärgiks on Kastre valla ja Võnnu kihelkonna piirkonnas edendada ja arendada kultuuri tegevusi, eelkõige koorilaulu ededendamine, kultuurisündmuste rikastamine läbi koorimuusika ja taidluskunsti.

Seisuga 31.12.2023. a kuulus Seltsi koosseisu 25 liiget.

MTÜ KIHKO tööd korraldab 6-liikmeline juhatus.

2023.a tegeles Selts aktiivselt kooriproovide ja erinevate esinemiste ettevalmistamisega. Võnnu Kihelkonnakoori kaheksandal tegevusaastal korraldas kogukonna hüvanguks 7. juulil ürituse "südasuve koogikohvik", mis toimus Gustav Suitsu majamuuseumi pargis. 2023 aasta augustis osaleti traditsioonilisel laulupeol "Vaba Rahva Laul", seda seekord Kuressaares. Enne jõule korraldati 3 kontserti pealkirjaga "Sind vaid kiidan", koostöös Luunja naiskooriga Jõeõed, Luunja Kultuuri- ja vabaõhukeskuses, Võnnu kultuurimajas ja Tartu Kammivabrikus, kus kuulajaid kokku oli üle 200 inimese. Koor osales vabatahtlikult erinevatel kogukonna ühissündmustel nii koorimuusika edastajana (jõuluõhtu Võnnu kirikus;

Hooldekodu Härmalõng klientidele juubelitel laulmine) ku ka ka kogukonna heakorratalgutel (Võnnu kiriku juures kevadised ja sügisesed korrastustalgud).

Töölepinguga töötavaid isikuid 2023.a oli dirigent, kes on Seltsi juhatuse liige. Teistele juhatuse liikmetele ei ole makstud töötasu ega nad ei ole saanud muid hüvesid.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.