KEILA BASKET MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 446 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

KEILA BASKET MTÜ hetkeolukord

Juba 446 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Keila Basket loodi eesmärgiga majandada PAF Eesti-Läti korvpalliliigaga liitunud meeskonda.

Tegevuse aluseks sõlmiti leping Keila Korvpallikooliga. MTÜ Keila Basket peamine tegevus toimub

Keilas.

Hooaja eel tehtud töö tulemusena saadi kokku kohalikus tippliigas osalemiseks vajalik eelarve ning komplekteeriti meeskond. Meeskonna alustalaks on Keilast sirgunud noormängijad, kellede toetamiseks toodi juurde mängijaid välismaalt ja mujalt Eestist.

Debüüthooajal koguti 11 võitu ja saadi liigas 12. koht. Eesti meistrivõistlustel langeti konkurentsist veerandfinaalis ning kokkuvõttes saadi 7. koht.

MTÜ Keila Basket struktuur oli esimesel aastal alles ülesehitamise järgus ning tugines paljuski vabatahtlikule tegevusele. Lisaks mängijatele andsid oma panuse kolm treenerit, füsioterapeut ja mänedžer-asjaajaja.

Tegevuse üheks oluliseks aluseks oli koostöö Keila linnaga. Linn oli ka meeskonna suurim toetaja.

Lisaks leiti toetajaid kohalike ettevõtete hulgast. Eelarve suurendamise nimel tehti tööd läbi terve hooaja ning tänu sellele õnnestus toetajate ringi laiendada. Lisaks andsid eelarvesse suure panuse korvpallist huvitatud Tallinna ettevõtted.

Järgmisel majandusaastal, mis ühtib uue korvpallihooajaga, on plaanis tugevdada klubi struktuuri ja jõuda sportlikus vaates kõrgemale tasemele. Töökindluse tagamiseks sõlmisime Keila Korvpallikooliga neli aastat kehtiva lepingu, millega anti meistriliiga meeskonna majandamine ja tegevuse korraldamine Keila Basketile. Tegevuse kvaliteedi parandamiseks moodustati meeskonna nõukogu, kuhu kuuluvad Keila linna, suuremate toetajate ja korvpalliliidu esindajad.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.