KERAAMIKA JA KUNST MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 12 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

KERAAMIKA JA KUNST MTÜ hetkeolukord

Juba 12 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Keraamika ja Kunst on mittetulundusühing, mille põhitegevuseks on keraamika ja kunsti alane tegevus, sealhulgas keraamiliste ja kunstikursuste läbiviimine. Mittetulundusühing loodi eesmärgiga edendada kunsti ja käsitöö traditsioone, pakkuda kogukonnale loovust arendavaid tegevusi ning toetada käsitöömeistrite ja kunstnike arengut.

Kunstikursuste korraldamine

Kursuste sisu: Pakuti mitmesuguseid kunstikursuseid nii lastele kui täiskasvanutele, sealhulgas maalimine, joonistamine ja keraamika.

Kursuste eesmärgiks oli pakkuda osalejatele võimalust arendada oma loovust ja oskusi, sõltumata nende eelnevast kogemusest.

Osalejate arv: 2023. aastal osales kunstikursustel kokku 85 inimest, mis näitab stabiilset huvi ja kasvu võrreldes eelmise aastaga.

Kogukonna kaasamine ja sotsiaalne mõju

Kogukonna projektid: Korraldati mitmeid kogukondlikke töötubasid ja avalikke üritusi, et edendada kunsti ja käsitöö kultuuri ning pakkuda inimestele võimalust osaleda loomingulistes tegevustes.

Sotsiaalne mõju: MTÜ tegevused aitasid kaasa kogukonna sidususe ja kultuurilise rikastamise suurendamisele, pakkudes erinevatele vanuse- ja huvigruppidele võimalusi eneseväljenduseks ja arenguks.

Finantsülevaade

Tulud ja kulud: 2023. aasta kogutulud olid 6023 eurot, peamisteks tulude allikateks olid kunsti- ja keraamika kursuste tasud. Kuludeks olid peamiselt tööjõukulud (3880 eurot) ja mitmesugused tegevuskulud (552 eurot), mille tulemusena jäi aruandeaasta tulemiks 1591 eurot.

Rahavood: Põhitegevuse rahavood olid positiivsed, kokku 1385 eurot.

Tulevikuplaanid

Arengueesmärgid: 2024. aastal plaanib MTÜ laiendada oma tegevust, pakkudes rohkem kursuseid ja töötubasid ning suurendades tootmisvõimsust. Samuti on eesmärgiks luua koostööprojekte teiste organisatsioonide ja ettevõtetega.

MTÜ Keraamika ja Kunst jätkab oma missiooni edendada kunsti ja käsitöö traditsioone ning pakkuda kogukonnale loovaid ja arendavaid tegevusi, pannes rõhku kvaliteedile ja kogukonna kaasamisele.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.