OM NOM MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 24 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

OM NOM MTÜ hetkeolukord

Juba 24 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Om Nom eesmärgiks on: olla toeks erinevatele ühiskonnagruppidele nende elu keerukamatel etappidel. Inimese vaimne ning füüsiline tervis on muuhulgas mõjutatud tema harjumustest ja võimalustest, suhetest ja dünaamikatest tema ümber ning vajaliku tugivõrgustiku olemasolust. Meie töö tulemusena inimeste tervislik seisund ning toimetulek paraneb, rahulolu igapäevaeluga ning iseendaga kasvab.

Vastavalt sellele eesmärgile katsetati 2022 aastal novembris koos partneritega pilootnädala raames uutlaadi toitlustusteenuse formaati, mis oli suunatud peamiselt lastega peredele, aga ka näiteks vanemaealistele või teistele, kellel on raskusi regulaase tervisliku toidulauaga. Pilootnädala järel otsustas MTÜ juhatus teenuse arendamisega mitte edasi minna ning MTÜ aktiivne tegevus peatus.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.