KALAMAJA SUVETEATER MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 40 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

KALAMAJA SUVETEATER MTÜ hetkeolukord

Juba 40 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Kalamaja Suveteater (edaspidi MTÜ) alustas tegevust 13.oktoobril 2022.aastal.

Kalamaja on läbi ajaloo olnud erilise fluidumiga linnaosa, arenedes kalurite hurtsikutest moodsaks ja ihaldatud elurajooniks. Siin on kokkuhoidev ja kultuurilembene kogukond ning mitmed väljakujunenud kooskäimise traditsioonid.

Kaardistades suviseid teatrisündmusi, on üsna ilmne, et kõik vabaõhulavastused jäävad reeglina pealinnast kaugemale, otsides uusi ja alternatiivseid etenduspaiku ning pakkudes teatripublikule avastamisrõõmu.

Paraku pole kõikidel teatrihuvilistel võimalik sõita sadu kilomeetreid, et meelepärast elamust saada

MTÜ eesmärgiks on pakkuda professionaalset teatrikunsti ja kultuurset vabaaja veetmise võimalust nii Kalamaja elanikele kui külastajatele, soodustamaks kogukonna kooskäimist, omavahelist suhtlemist ning elavdamaks pealinna suvist kultuurielu.

MTÜ juhatus on 2-liikmeline.

MTÜ Kalamaja Suveteatri esiklavastus oli plaanis 2023. aasta suvel, proovid algasid sama aasta kevadel, ent alarahastuse tõttu peatati lavastuse väljatoomine.

Sama aasta augustis toimus Kalma rohealal, lavastuse potensiaalses toimumispaigas, vabaõhukontsert, kus Kalamaja Suveteatri toetuseks laulsid ja musitseerisid Janika Sillmaa, Ele Millistfer, Sulev Võrno, Siret Tuula, Toomas Krall, Alo Loid, Kalle Klein, Priit Öövel ja Valmor Leisalu.

Meeleolukas kontsert tõi kokku hulganisti rahvast.

2025. aasta märtsis- aprillis algavad uuesti proovid suvelavastuse „Kalamaja armastus ja maetud laps” väljatoomiseks.

Planeeritud esietendus on 8.augustil 2025. Etendust on plaanis mängida 10 korda.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.