MUSLIM ASSOCIATION OF ESTONIA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 65 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

MUSLIM ASSOCIATION OF ESTONIA MTÜ hetkeolukord

Juba 65 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Ühingu eesmärgiks on toetada Eesti moslemikogukonda erinevate projektide ja ürituste korraldamise läbi ning pakkuda islami kohta korrektset informatsiooni.

Ühingu põhitegevusteks on tuvastada Eesti moslemikogukonna vajadused ja probleemid ning luua neile lahendusi; erinevate islamiga seotud tegevuste ja ürituste korraldamine ning muud tegevused, mis aitavad kaasa ühingu põhieesmärkide täitmisele, sealhulgas koostöö ühiste huvidega projektide läbiviimisel juba olemasolevate moslemite organisatsioonidega.

2023. aastal on ühingu saavutused olnud järgmised: n On antud rohkem kui 10 korral avalikus ruumis inimestele võimalus tutvuda Eesti moslemite vaadete ja traditsioonilise islamiusuga.

n Jagatud huvitatutele kümneid islamiteemalisi brošüüre ja raamatuid.

n Loodud YouTube’i kanal toetamaks eestikeelset islamikogukonda eestikeelsete harivate videotega.

Edasiseks arenguks on jätkata dialoogi ja vestlusi avalikus ruumis, et suurendada ühiskonnas mõistmist erinevate maailmavaadetega inimeste vahel ja anda inimestele võimalus tutvuda igasugust äärmuslikkust hukkamõistva traditsioonilise islamiga.

Eesmärgiks on ka leida sobilik viis ja vahendid, kuidas jätkata dialoogi avalikus ruumis regulaarselt ka väljaspool suvekuid.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.