EESTI CAMPHILLI KÜLA FOND SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 219 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

EESTI CAMPHILLI KÜLA FOND SA hetkeolukord

Juba 219 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Sihtasutus Eesti Camphilli Küla Fond on eraõiguslik juriidiline isik, millel ei ole liikmeid ning mis on loodud avalikes huvides vara valitsemiseks ja kasutamiseks sotsiaalhoolekande heategevuslikuks toetamiseks, Pahkla Camphilli Küla tegevuse edendamiseks ja tulevikus sarnaste põhimõtetega külade asutamiseks. 2003.a. märtsi kuus registreeriti Pahkla Camphilli Küla Farmi OÜ, mis on Eesti Camphilli Küla Fondi tütarettevõte ja mille põhitegevuseks on põllumajandussaaduste tootmine, töötlemine ja turustamine, Pahkla Camphilli Küla varustamine tervisliku toiduga ja täiskasvanud intellektipuudega külaelanikele sotsiaalteraapilise tegevuse võimaldamine.

2023.a seisuga on Eesti Camphilli Küla Fondil Pahkla külas, Kohila vallas, Rapla maakonnas 5 pereelamut, töökodade maja, "Vikerkaare" maja ja 2 laudahoonet. Kohila valla abiga ehitati eelmisel aastal ka viimasele peremajale reovee biopuhasti.

Peremajades osutatakse kahekümnele intellektipuudega täiskasvanud inimesele kogukonnas elamise teenust. Töökodades õpetatakse neile väga erinevaid töid ja ameteid.

Sihtasutus jätkab samadel tegevusaladel ka järgnevatel aastatel.

Olulisi investeeringuid 2023 aastal ei tehtud ja lähitulevikus ei ole ka planeeritud.

SA Pahkla Camphilli Küla Fondil on aasta lõpu seisuga pangakontol 42 495 eurot ja lühiajalisi kohustustusi 62 eurot.

Nõukogu koosolekud toimusid 29.mail ja 04.novembril 2023.aastal.

Sihtasutus Eesti Camphilli Küla Fondil aruandeperioodil koosseisulisi töötajaid ei olnud.

Ettevõtte likviidsuse e. maksevõime all mõistetakse ettevõtja võimet katta tähtaegselt oma lühiajalisi kohustisi.Maksevõime hindamiseks kasutame lühiajalise võlgnevuse kattekordajat ehk current ratio: lühiajalise võlgnevuse kattekordaja( CR)= käibevara/lühiajalised kohustised 2023 42495/62=685,40 2022 23877/67=356,37 2021 5585/3000=1,86

Sihtasutusel on võimekus katta õigel ajal oma lühiajalised kohustused.

08.02.2023

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.