VALGAMAA ARENGUAGENTUUR SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 838 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

VALGAMAA ARENGUAGENTUUR SA hetkeolukord

Juba 838 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

SA Valgamaa Arenguagentuur on maakondlik arendusorganisatsioon, mille eesmärgiks on läbi oma tegevuste muuta maakonna majandus – ja elukeskkonda atraktiivsemaks ja konkurentsivõimelisemaks, kaasa aidata koostöö tõhustamisele erinevate arendusorganisatsioonide vahel ning pakkuda professionaalseid tugiteenuseid.

Alates 01.01.2022.a on SA Valgamaa Arenguagentuur maakondlik arendusorganisatsioon.

Sihtasutuse igapäevast tööd juhib üheliikmeline juhatus, juhatuse liige on Anneli Kattai.

Valgamaa Arenguagentuuri põhivaldkonnad: 1. ettevõtlusteadlikkuse tõstmise programmi (EVTP) raames nõustas SA Valgamaa

Arenguagentuur ettevõtlushuvilisi, alustavaid ja tegutsevaid ettevõtjaid ning viis ellu erinevaid ettevõtlusteadlikkuse tõstmise ja ettevõtlust soodustavaid tegevusi, mida rahastati Euroopa

Regionaalarengufondi vahenditest.

Ettevõtluse arendamise valdkonnas: • Tasuta nõustamisteenus alustavatele ja tegutsevatele ettevõtjatele. Arenduskeskus aitab klienti nõustamisega äri planeerimisel ja investeeringuteks toetuste taotlemisel ning tegevusplaanide elluviimisel. Nõustamiskordade arv 313.

• Ettevõtlusteadlikkuse tõstmise ja ettevõtlust soodustavad tegevused - alustava ettevõtja baaskoolitus, ettevõtlusnädal, koolitused, kaks õppereisi, millel osales 48 ettevõtjat, koostöös kohalike omavalitsustega ettevõtjate ümarlauad. Kliendi rahulolu keskmine hinne 9,64 (10-st).

• Töötukassa ettevõtluskoolitusel osalejate äriplaanide kaitsmisel, tööjõubaromeetri hindamisel, Valgamaa Partnerluskogu strateegia uuendamise koosolekutel, LEADER meetme taotluste hindamisel, Valgamaa Äriklubi kohtumistel (agentuur on klubi liige).

• Ettevõtjate tunnustamine 6.oktoobril Valga Gümnaasiumis toimunud pidulikul tunnustussündmusel kuulutati välja konkursi „Valgamaa ettevõtluse auhind 2023" laureaadid. Konkursile laekus 45 tunnustamise ettepanekut. Esitatud ettevõtted ei ole mitte ainult majanduslikud edulood, vaid ka väärtuslik osa kogukonna arengust ja elujõulisusest. Komisjon tunnustas ettevõtjaid viies kategoorias ja lisaks anti välja neli eriauhinda.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.