ÕIGUSTEENUSTE BÜROO SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 593 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,0 punktiga ja kommente

ÕIGUSTEENUSTE BÜROO SA hetkeolukord

Juba 593 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Sihtasutus Õigusteenuste Büroo (ÕTB) alustas õigusabiprojektide elluviimisega 2000.aastal. Põhifookus oli ja on õigusteenusele ligipääsu tagamine nõrgematele meie ühiskonnas. Huvikaitse tegevusteljeks läbi aastate on sihtgruppidele õigusteenuse ukse avatuna hoidmine.

Alates 2017. aastast on ÕTB kaasatud erivajadustega isikutele õigusabi tagamisele koostöös Eesti Puuetega Inimeste Kojaga (Justiitsministeeriumi toetus). Riigi toetatava õigusabi määruse uuendamisel kaasas Justiitsministeerium ka ÕTB. ÕTB hindab kõrgelt koostöö jätkumist kohalike omavalitsustega ja huvikaitseliste vabaühendustega.

ÕTB on avalikes huvide tegutsev vabaühendus. Ühiskonna riskirühmadele õigusnõustajaks olemisega panustab ÕTB sihtgrupi õigusmurede mõislikult ja kuluefektiivselt lahendamisse. ÕTB halduskulud vastavad tegevuse iseloomule ja põhikirjalistele eesmärkidele. ÕTB kuulub tulumaksusoodustustega vabaühenduste ridadesse.

Erivajadustega isikute õigusabis on oluline märksõna ligipääsetavus üle Eesti. Tänaseks on sihtgrupp üle Eesti väga rahul võrdsemat kohtlemist ja ajakohasemat ligipääsetavust tagava kaugnõustamisega.

2023.aastal jätkab ÕTB oma põhikirjas sätestatud eesmärkide täitmist. ÕTB väärtustab pikaajalist koostööd partneritega ja panustab erinevatesse koostööformaatidesse sihtgruppe esindavate vabaühendustega. 2023. aastal jätkuvad ÕTB põhiprojektid erivajadustega isikute õigusabi tagamiseks koostöös Eesti Puuetega Inimeste Kojaga ja pikaajaliste koostööpartneritega. Organisatsioonilist jätkusuutlikust toetab tähelepanu pööramine meeskonna kvalifikatsiooni toetamisele (koolitused), töörahulolu tagamisele ja vajaduspõhised arendustegevused.

ÕTB juhatus ja nõukogu liikmed ühingu juhtimistegevuste eest tasu ei saa. ÕTB ei jaga oma vara ega anna materiaalset abi/rahaliselt hinnatavaid soodustusi tulumaksuseaduses nimetatud isikutele.

Lugupidamisega

Hille Raud, ÕTB juhataja

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.