RÄNNAKU LAPSED SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 233 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

RÄNNAKU LAPSED SA hetkeolukord

Juba 233 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Sihtasutus Rännaku Lapsed (edaspidi SA) loodi Tallinna Rännaku Lasteaia hoolekogu ja lastevanemate eestvedamisel 9. mail 2012. aastal.

Sihtasutuse eesmärk ja hea tahe on aidata kaasa Rännaku lasteaia laste ja meie armastatud lasteaia arengule: (cid:127) tunnustame ja motiveerime nii lapsi kui töötajaid (cid:127) uuendame lasteaia õppevahendeid (cid:127) mitmekesistame laste õppetööd (cid:127) koolitame lapsi, lapsevanemaid ja töötajaid

SA tegevuse planeerimisel võtame arvesse õpetajate, laste ja lapsevanemate soove ja ettepanekuid.

Lapsed on olulised.

2023. aastal viidi ellu SA suur unistus ja seni kõige suurem projekt - Rännaku lasteköök. Projekti maksumuseks kujunes 7866 eurot ning see sai teoks tänu lahketele annetajatele. Aasta alguses soetati õpetajatele fliisid ning aidati kaasa vahva moeshow Rännaku MOOD'i vidojäädvustusele. Aasta lõpus soetati saalivalgustus ning panustati õpetajate meeskonnakoolitusse.

2024. aastal plaanitakse alustada kogukonna koolituste sarjaga, mis on peamiselt mõeldud lapsevanematele ja õpetajatele ning koguda vahendeid jätkuvaks õpetajate tunnustamiseks ning motiveerimiseks.

Aruandeaastal SA-l palgaline tööjõud puudus, tegevuste teostamisega tegeleb SA juhatus, aktiiv ja projektipõhiselt kaasatud lapsevanemad.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.