AVEC EST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Avec Est OÜ on Eesti turul tegutsev professionaalne audio- ja videotehnika ekspert alates aastast 2000, mis pakub täislahendusi algusest lõpuni, mis hõlmavad te

Tehniline ülesehitus ja projekteerimine – Avec Est OÜ täislahendused

Avec Est OÜ on Eesti turul tegutsev professionaalne audio- ja videotehnika ekspert alates aastast 2000, mis pakub täislahendusi algusest lõpuni, mis hõlmavad tehnilist ülesehitust ja projekteerimist. Meie eesmärk on pakkuda klientidele kvaliteetset, professionaalset ja kohandatud lahendust vastavalt nende vajadustele.

Meie tehnilise ülesehituse ja projekteerimise meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kellel on laialdased teadmised ja kogemused audio- ja videotehnika valdkonnas. Meie meeskond töötab koos klientidega, et mõista nende vajadusi ja väljakutseid, ning töötada välja sobivad lahendused, mis vastavad nende nõudmistele ja eelarvele.

Meie täislahendused hõlmavad kõiki aspekte alates seadmete valikust kuni paigalduse, testimise ja hoolduseni. Eesmärk on tagada, et meie kliendid saaksid kvaliteetseid, usaldusväärseid ja optimaalseid lahendusi, mis sobivad nende vajadustega ja aitavad neil saavutada oma eesmärke.

Tehnilise ülesehituse ja projekteerimise teenused hõlmavad kõike alates heli- ja videostuudiotest kuni suuremahuliste ürituste, konverentside, koolituste ja kontsertide korraldamiseni. Meie tehnoloogilised lahendused on mõeldud erinevatele sektoritele, nagu näiteks reklaamitööstus, televiisioonitööstus, tootmisettevõtted ja paljud teised.

Meie täislahendused hõlmavad ka järelteenindust ja hooldust, tagades, et teie seadmed jäävad alati töökindlaks ja parima võimaliku jõudlusega. Tehniline tugi ja hooldusteenused tagavad, et teie seadmed on alati töökorras ja tootlikud ning et teie ettevõte saavutab oma eesmärgid.

Kokkuvõtvalt pakub Avec Est OÜ täislahendusi algusest lõpuni, mis hõlmavad tehnilist ülesehitust ja projekteerimist, paigaldust, testimist, hooldust ja järelteenindust.

Kui vajate abi professionaalse audio- ja videotehnika valdkonnas, võtke meiega ühendust ja leiame koos parima lahenduse just teie vajaduste jaoks.

võta ühendust

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Avec Est OÜ: professionaalne audio- ja videotehnika ekspert alates 2000. aastast

Avec Est OÜ on Eesti turul tegutsenud professionaalne audio- ja videotehnika ekspert alates aastast 2000. Meie ettevõte on spetsialiseerunud professionaalse aud
ssb.ee
Avec Est OÜ on Eesti turul tegutsenud professionaalne audio- ja videotehnika ekspert alates aastast 2000. Meie ettevõte on spetsialiseerunud professionaalse audio- ja videotehnika maaletoomisele, müügile ja paigaldamisele. Alustasime tegevust osana AS Avisionist, kuid eraldusime hiljem iseseisva ettevõttena. Meie ettevõtte eesmärk on pakkuda klientidele kvaliteetseid tooteid ja täislahendusi audio- ja videotehnika vallas. Meie tootevalikus on lai valik professionaalseid kaameraid, monitore, suuri süsteeme, kaableid, tarvikuid ja konvertereid, mis on loodud vastama kõige nõudlikumatele

Kuidas Avec Est OÜ kvaliteetsed kaamerad ja monitorid aitavad professionaalseid kasutajaid oma loomingulist tööd edasi viia?

Avec Est pakub laia valikut kvaliteetseid kaameraid ja monitore, mis on spetsiaalselt loodud professionaalsetele kasutajatele. Meie tootevalik pakub parimat kva
ssb.ee
Avec Est pakub laia valikut kvaliteetseid kaameraid ja monitore, mis on spetsiaalselt loodud professionaalsetele kasutajatele. Meie tootevalik pakub parimat kvaliteeti, funktsionaalsust ja vastupidavust ning aitab parandada pildikvaliteeti ja tööjõudlust. Üks oluline aspekt meie kaamerate ja monitoride valikul on nende vastupidavus ja töökindlus. Professionaalsete kasutajate jaoks on usaldusväärne ja vastupidav seade hädavajalik, et vältida tööseisakuid ja tööprotsessi häirimist. Meie valikus olevad kaamerad ja monitorid on loodud vastupidama ka kõige nõudlikumatele töötingimustele ning

Meie tootekataloog – AVEC EST OÜ

KATEGOORIAD  
 
  Kaamerad ja tarvikud  
  Monitorid  
  Suured süsteemid  
  Kaablid, tarvikud  
 Konverterid
 
  Decimator  
  AJA  
 
 
  Muud tooted
ssb.ee
KATEGOORIAD Kaamerad ja tarvikud Monitorid Suured süsteemid Kaablid, tarvikud Konverterid Decimator AJA Muud tooted

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.