JÄÄK JA PRAAK MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 3920 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja komment

JÄÄK JA PRAAK MTÜ hetkeolukord

Juba 3920 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Jääk ja Praak, mis asutati 19. mail 2015, on organisatsioon, mille eesmärgid on mitmekesised ja ulatuslikud. Nende tegevus on keskendunud taaskasutatavate materjalide käsitööna erinevate toodete valmistamisele. See on oluline samm jätkusuutlikkuse suunas, kuna see aitab vähendada jäätmete hulka ja suurendada ressursside tõhusat kasutamist.

Lisaks sellele on MTÜ Jääk ja Praak pühendunud taaskasutuse edendamisele ja propageerimisele. Nad teevad seda, et tõsta inimeste keskkonnateadlikkust ja julgustada neid jätkusuutlikumate eluviiside poole. See on oluline, kuna keskkonnateadlikkus on esimene samm keskkonnasõbralikumate otsuste tegemisel.

MTÜ Jääk ja Praak on ka sotsiaalselt nõrgemal positsioonil olevate inimeste kaasamise eest. Nad teevad seda, et luua lisaväärtusi kõigi osapoolte jaoks. See on oluline, kuna see aitab kaasa ühiskonna üldisele heaolule ja aitab vähendada sotsiaalset ebavõrdsust.

Nad on ka pühendunud kohalike elanike huvitegevuse arendamisele. Nad teevad seda, tuginedes erinevate huvigruppide, KOV-te, riiklike institutsioonide ning Eesti ja rahvusvaheliste organisatsioonide koostööle. See on oluline, kuna see aitab kaasa kogukonna üldisele arengule ja heaolule.

MTÜ Jääk ja Praak väärtustab ka elu- ja looduskeskkonna säästvat kasutamist, väärtustamist ja arendamist. Nad teevad seda, et tagada meie planeedi tervis ja jätkusuutlikkus tulevastele põlvkondadele.

Nad on ka pühendunud riskigruppide tööhõive parandamisele. Nad teevad seda, et tagada kõigile võrdsed võimalused ja vähendada sotsiaalset ebavõrdsust.

MTÜ Jääk ja Praak toetab ka ühiskonna nõrgemate gruppide, nagu erivajadustega inimeste ja töötute, enesealgatust, vaba aja veetmist ning enesetäiendust mitmesuguste tegevuste ja projektide kaudu. Nad teevad seda, et tagada kõigile võrdsed võimalused ja vähendada sotsiaalset ebavõrdsust.

Lisaks korraldavad nad MTÜ eesmärkidest lähtuvaid seminare, töötubasid, teemapäevi, õppelaagreid ja väljasõite. See on oluline, kuna see aitab kaasa inimeste teadmiste ja oskuste arendamisele ning aitab kaasa ühiskonna üldisele arengule ja heaolule.2022. aastal jätkasid nad Hiiumaa Valla Sotsiaalkeskuses toimuvate töötubadega. Samuti alustasid nad ringmajanduse põhimõtetest lähtuvate töötubade läbiviimisega koostöös Hiiumaa Arenduskeskusega, mida rahastab KIK. Ühing lõpetas kaheksanda tegevusaasta 2065 euro suuruse tulemiga.2023. aastal plaanib MTÜ jätkata töötubade läbiviimisega Hiiumaa Valla Sotsiaalkeskuses, et täita MTÜ põhikirjalisi eesmärke ja pakkuda seeläbi tegevust psüühiliste erivajadusega inimestele. See on oluline, kuna see aitab kaasa nende inimeste kaasamisele ja aitab neil arendada oma oskusi ja võimeid.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Keskkonnasõbralikud sõbrad kaisukollektsiooni: Jänes ja Lammas

Kaisukad on meie elus erilised kaaslased, kes pakuvad lohutust, rõõmu ja turvatunnet. Aga mis oleks, kui saaksime omada kaisukaid, mis on mitte ainult armsad, v
ssb.ee
Kaisukad on meie elus erilised kaaslased, kes pakuvad lohutust, rõõmu ja turvatunnet. Aga mis oleks, kui saaksime omada kaisukaid, mis on mitte ainult armsad, vaid ka keskkonnasäästlikud ja valmistatud päästetud materjalidest? Tule tutvu meie uute sõpradega - Jänes ja Lammas, kes toovad sinu ellu rohkem rohelist mõtet ja säravaid silmi. Keskkonnasäästlikkus on muutunud üha olulisemaks meie igapäevaelus, ja seda õigustatult. Üha rohkem inimesi otsib viise, kuidas vähendada oma ökoloogilist jalajälge ja teha teadlikke valikuid. Üks lihtne, kuid mõjus viis seda teha on valida keskkonnasäästlikud

Jääk ja Praak - kus ringmajandus kohtub loomingu ja rõõmuga

Elame maailmas, kus tarbimine on muutunud normiks ja jäätmed kuhjuvad kiiresti. Kuid üks Hiiumaa organisatsioon on astunud sammu teistmoodi suunda ning viib läb
ssb.ee
Elame maailmas, kus tarbimine on muutunud normiks ja jäätmed kuhjuvad kiiresti. Kuid üks Hiiumaa organisatsioon on astunud sammu teistmoodi suunda ning viib läbi töötubasid, mis innustavad taaskasutust ja keskkonnasõbralikkust. Tere tulemast Jääk ja Praak\'i maagilistesse töötubadesse, kus loome rõõmu tehtud tegevusest ja samal ajal õpime hoolitsema meie planeedi eest. Meie igapäevaelu on täis tarbimist ja uute asjade ostmist, kuid sellel on hind, mida me sageli ei näe. Jääk ja Praak on organisatsioon, mis on võtnud eesmärgiks muuta meie mõtlemist ja tegevust, viies läbi erinevaid töötubasid,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.