Rohkema info nägemiseks:

JÄÄK JA PRAAK MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Valmistame tooteid kasutades erinevate tööstuste ülejääke ja praaktoodangut. Tooteid aitavad valmistada Hiiumaa Sotsiaalkeskuse erivajadusega inimesed.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kujutlege ette ettevõtet, mis mitte ainult ei valmista omanäolisi tooteid, vaid teeb seda koostöös eriliste inimestega. Selline koht eksisteerib - MTÜ Jääk ja Praak, mis alustas oma tegevust aastal 2015. See on koht, kus kõik tooted sünnivad eriliste inimeste käte all ning kus väärtustatakse märkamist, inimlikkust, sallivust, hoolivust, koostööd ja arengut.

Jääk ja Praak on eriline organisatsioon, mis loob kordumatuid ja omanäolisi tooteid, kasutades selleks erinevate tööstuste ülejääke ja praaktoodangut. Kuid see pole veel kõik - nende tooteid aitavad valmistada Hiiumaa Sotsiaalkeskuse erivajadustega inimesed. See on koht, kus igapäevastest materiaalsetest asjadest saavad kunstiteosed ning igapäevane töö muutub loominguliseks eneseväljenduseks.

Kõik Jääk ja Praaki tooted on erilised, sest need sünnivad eriliste inimeste käte all. Need inimesed toovad oma unikaalsed annid ja oskused, mis muudavad iga toote eriliseks. Iga käsitööline, kes Jääk ja Praak\'i töötubades osaleb, annab oma panuse, et luua midagi erakordset ja ilusat.

Jääk ja Praak\'i missioon ei ole lihtsalt toodete valmistamine, vaid koostöö ja väärtuste edendamine. Nad teevad oma tooteid koostöös Hiiumaa Sotsiaalkeskuse erivajadustega inimestega, pakkudes neile võimalust ennast väljendada ja osaleda kogukonnaelus. See ei ole ainult äri, vaid ka sotsiaalne missioon, mis loob võimalusi ja suurendab teadlikkust erivajadustega inimeste potentsiaalist.

Jääk ja Praak väärtustavad märkamist ja inimlikkust. Nad näevad igas inimeses võimet ja soovi panustada ning luua midagi väärtuslikku. Sallivus ja hoolivus on nende tegevuse alustalad, sest nad teavad, et koos saab rohkem ära teha. Koostöö ja areng on nende juhtsõnad, sest nad usuvad, et pidev õppimine ja kasvamine on teekond parema tuleviku suunas.

Jääk ja Praak\'i tootevalik on lai ja mitmekesine. Iga toode on käsitsi valmistatud ning omab oma lugu ja hingust. Olgu selleks kunstiline käsitöö, kodukaunistused või praktilised esemed - igal tootel on oma eriline võlu.

Kui soovite osta midagi omanäolist ja samal ajal toetada head eesmärki, siis Jääk ja Praak on koht, kust leiate just seda, mida otsite. Lisaks ilusatele toodetele saate teada ka nende valmistamise lugu ning selle, kuidas erilised inimesed on kaasatud iga sammu juures.

MTÜ Jääk ja Praak on koht, kus kohtuvad kordumatu käsitöö ja erilised inimesed. Nad teevad oma tooteid südame ja hoolivusega ning annavad võimaluse erivajadustega inimestele osaleda loomingus ja ühiskonnas. Nende missioon on suurem kui lihtsalt äri - see on võimalus näidata, et koos saab luua midagi imelist ja väärtuslikku.

Kui soovite osta midagi erilist ja samal ajal teha head, siis vaadake kindlasti Jääk ja Praak\'i tootevalikut. Nende tooted ei ole lihtsalt asjad, vaid kunstiteosed, millel on sügav tähendus ja lugu. Tugev koostöö ja väärtustamine on nende tegevuse alustalad, ja me ei saa oodata, mida nad tulevikus veel loovad.

Kui soovite rohkem teada saada MTÜ Jääk ja Praak kohta, külastage nende veebilehte ja leidke midagi erilist oma kodu jaoks, samal ajal head eesmärki toetades.

JÄÄK JA PRAAK MTÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Raul T.

Jääk ja Praak tooted on nii omanäolised ja kordumatud!

- Liine D.

Alati kvaliteetsed käsitöötooted.

- Kati-Mai E.

Imeline ettevõtmine ja üliarmsad tooted!

JÄÄK JA PRAAK MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Jääk ja Praak, mis asutati 19. mail 2015, on organisatsioon, mille eesmärgid on mitmekesised ja ulatuslikud. Nende tegevus on keskendunud taaskasutatavate materjalide käsitööna erinevate toodete valmistamisele. See on oluline samm jätkusuutlikkuse suunas, kuna see aitab vähendada jäätmete hulka ja suurendada ressursside tõhusat kasutamist. Lisaks sellele on MTÜ Jääk ja Praak pühendunud taaskasutuse edendamisele ja propageerimisele. Nad teevad seda, et tõsta inimeste keskkonnateadlikkust ja julgustada neid jätkusuutlikumate eluviiside poole. See on oluline, kuna keskkonnateadlikkus on

Dropdown

kõik artiklid

Keskkonnasõbralikud sõbrad kaisukollektsiooni: Jänes ja Lammas

Kaisukad on meie elus erilised kaaslased, kes pakuvad lohutust, rõõmu ja turvatunnet. Aga mis oleks, kui saaksime omada kaisukaid, mis on mitte ainult armsad, v
ssb.ee
Kaisukad on meie elus erilised kaaslased, kes pakuvad lohutust, rõõmu ja turvatunnet. Aga mis oleks, kui saaksime omada kaisukaid, mis on mitte ainult armsad, vaid ka keskkonnasäästlikud ja valmistatud päästetud materjalidest? Tule tutvu meie uute sõpradega - Jänes ja Lammas, kes toovad sinu ellu rohkem rohelist mõtet ja säravaid silmi. Keskkonnasäästlikkus on muutunud üha olulisemaks meie igapäevaelus, ja seda õigustatult. Üha rohkem inimesi otsib viise, kuidas vähendada oma ökoloogilist jalajälge ja teha teadlikke valikuid. Üks lihtne, kuid mõjus viis seda teha on valida keskkonnasäästlikud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.