JÄÄK JA PRAAK MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Elame maailmas, kus tarbimine on muutunud normiks ja jäätmed kuhjuvad kiiresti. Kuid üks Hiiumaa organisatsioon on astunud sammu teistmoodi suunda ning viib läb

Jääk ja Praak - kus ringmajandus kohtub loomingu ja rõõmuga

Elame maailmas, kus tarbimine on muutunud normiks ja jäätmed kuhjuvad kiiresti. Kuid üks Hiiumaa organisatsioon on astunud sammu teistmoodi suunda ning viib läbi töötubasid, mis innustavad taaskasutust ja keskkonnasõbralikkust. Tere tulemast Jääk ja Praak'i maagilistesse töötubadesse, kus loome rõõmu tehtud tegevusest ja samal ajal õpime hoolitsema meie planeedi eest.

Meie igapäevaelu on täis tarbimist ja uute asjade ostmist, kuid sellel on hind, mida me sageli ei näe. Jääk ja Praak on organisatsioon, mis on võtnud eesmärgiks muuta meie mõtlemist ja tegevust, viies läbi erinevaid töötubasid, mis keskenduvad ringmajanduse põhimõtetele.

Kas olete kunagi mõelnud, kuhu lähevad kõik need plastpudelid, vanad riided ja muu prügi, mida me igapäevaselt kasutame ja ära viskame? Jääk ja Praak annab vastuse sellele küsimusele, näidates, kuidas saame neid materjale uuesti kasutada ja luua midagi väärtuslikku ning samal ajal säästa keskkonda.

Jääk ja Praaki töötoad on koht, kus taaskasutus saab uue mõõtme. Osalejad õpivad, kuidas vanu esemeid ja materjale uuesti kasutada ning muuta need midagi kasulikuks ja ilusaks. See on võimalus anda teisele elule vanadele asjadele ja vähendada uute toodete vajadust.

Kuid töötubade eesmärk ei ole ainult õpetada taaskasutustehnikaid. Need on ka keskkonnateadlikkuse tõstmine ja tarbimisoskuste õpetamine. Osalejad õpivad mõistma, kuidas nende igapäevased valikud mõjutavad keskkonda ning kuidas saavad nad olla osa lahendusest, mitte probleemist.

Töötubade peamine eesmärk on aga rõõm tegevusest. Jääk ja Praak usub, et keskkonnasõbralikkus ja jätkusuutlikkus ei pea olema igav ja tüütu. Nende töötoad pakuvad võimalust lõbutseda ja avastada oma loomingulist poolt, samal ajal tehes midagi head meie planeedi jaoks.

Lisaks praktilistele oskustele ja teadmistele viib iga töötuba osalejad kogemuslikule teekonnale, kus saavad ühendust loodusega ja näevad, kuidas nende käed võivad muuta maailma paremaks paigaks. See on rõõm, mida ei saa osta poest, vaid ainult kogeda.

Jääk ja Praak on pühendunud keskkonnasõbralikkusele, taaskasutusele ja keskkonnateadlikkuse edendamisele. Nende töötoad ei ole mitte ainult õpetlikud, vaid ka lõbusad ja innustavad. Iga osaleja saab kogeda, kuidas väikesed teod võivad luua suuri muutusi ning kuidas rõõm ja loomingulisus saavad käia käsikäes jätkusuutlikkusega.

Kui soovite olla osa sellest liikumisest, külastage Jääk ja Praak töötubasid ja avastage ringmajanduse võlud ning looge rõõm tehtud tegevusest.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

JÄÄK JA PRAAK MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Jääk ja Praak, mis asutati 19. mail 2015, on organisatsioon, mille eesmärgid on mitmekesised ja ulatuslikud. Nende tegevus on keskendunud taaskasutatavate m
ssb.ee
MTÜ Jääk ja Praak, mis asutati 19. mail 2015, on organisatsioon, mille eesmärgid on mitmekesised ja ulatuslikud. Nende tegevus on keskendunud taaskasutatavate materjalide käsitööna erinevate toodete valmistamisele. See on oluline samm jätkusuutlikkuse suunas, kuna see aitab vähendada jäätmete hulka ja suurendada ressursside tõhusat kasutamist. Lisaks sellele on MTÜ Jääk ja Praak pühendunud taaskasutuse edendamisele ja propageerimisele. Nad teevad seda, et tõsta inimeste keskkonnateadlikkust ja julgustada neid jätkusuutlikumate eluviiside poole. See on oluline, kuna keskkonnateadlikkus on

Keskkonnasõbralikud sõbrad kaisukollektsiooni: Jänes ja Lammas

Kaisukad on meie elus erilised kaaslased, kes pakuvad lohutust, rõõmu ja turvatunnet. Aga mis oleks, kui saaksime omada kaisukaid, mis on mitte ainult armsad, v
ssb.ee
Kaisukad on meie elus erilised kaaslased, kes pakuvad lohutust, rõõmu ja turvatunnet. Aga mis oleks, kui saaksime omada kaisukaid, mis on mitte ainult armsad, vaid ka keskkonnasäästlikud ja valmistatud päästetud materjalidest? Tule tutvu meie uute sõpradega - Jänes ja Lammas, kes toovad sinu ellu rohkem rohelist mõtet ja säravaid silmi. Keskkonnasäästlikkus on muutunud üha olulisemaks meie igapäevaelus, ja seda õigustatult. Üha rohkem inimesi otsib viise, kuidas vähendada oma ökoloogilist jalajälge ja teha teadlikke valikuid. Üks lihtne, kuid mõjus viis seda teha on valida keskkonnasäästlikud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.