NANA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Õige meigi valimine oma nahatüübile on oluline nii naha tervise kui ka meigi püsivuse seisukohast. Toodete laia valiku tõttu võib olla keeruline määrata, millis

Kuidas valida meigitooteid vastavalt nahatüübile?

Õige meigi valimine oma nahatüübile on oluline nii naha tervise kui ka meigi püsivuse seisukohast. Toodete laia valiku tõttu võib olla keeruline määrata, millised tooted teile kõige paremini sobivad. See juhend aitab teil navigeerida meigimaailmas ja valida tooteid, mis rõhutavad teie loomulikku ilu ja vastavad teie naha unikaalsetele vajadustele.

Oma nahatüübi mõistmine

Normaalsel nahal on tasakaalustatud niiskustase, mitte liiga õline ega kuiv. Otsige kergeid ja niisutavaid meigitooteid, mis säilitavad selle tasakaalu. Kuiv nahk võib tunduda pingul ja võib esineda ketendust. Valige kreemjad, niisutavad meigitooted, mis pakuvad niisutust ja jätavad kastepiisa lõppviimistluse.

Rasusel nahal on sageli läikiv välimus ja see on aldis vistrikele. Valige õlivabad ja matistavad meigitooted, et kontrollida läiget ja vältida pooride ummistumist. Kombineeritud nahal on nii õliseid kui ka kuivi piirkondi. Kasutage tooteid, mis sihivad neid konkreetseid tsoone, nagu matistavad praimerid T-tsoonile ja niisutavad valemud kuivadele laikudele. Tundlik nahk reageerib kergesti ärritajatele. Valige hüpoallergeensed ja lõhnavabad meigitooted, et minimeerida allergiliste reaktsioonide ja ärrituse riski.

Meik erinevatele nahatüüpidele

Kuiva naha jaoks sobib kõige paremini niisutav vedel jumestuskreem. Rasusele nahale sobivad pulber- või õlivabad vedelad jumestuskreemid. Normaalne ja kombineeritud nahk võivad kasutada erinevaid valemeid, samas tundlik nahk peaks otsima jumestuskreeme minimaalsete koostisosadega.

Kreemja tekstuuriga peitekreemid on ideaalsed kuivale nahale, samas kui pulk- või kompaktpeitekreemid sobivad paremini rasusele nahale. Tundliku naha jaoks valige peitekreem rahustavate koostisosadega. Kreemjad põsepunad ja päikesepuudrid on täiuslikud kuivale nahale, samas kui pulbrid on parimad rasusele nahale. Särapuudrid tuleks valida soovitud lõppviimistluse ja naha tundlikkuse alusel.

Silmalauvärvid on saadaval pulber-, kreem- ja vedelvormides. Kuiva nahatüübiga inimesed võivad eelistada kreemjaid valemeid, samas kui rasuste laugudega inimesed võivad saada kasu kauapüsivatest, pulbervärvilistest lauvärvidest. Tundlike silmade jaoks otsige oftalmoloogiliselt testitud tooteid.

Huulepulgad ja -läiked niisutavate koostisosadega on suurepärased kuivadele huultele, samas kui matid valemud võivad hästi sobida neile, kellel on rasune nahk. Tundliku naha tüübid peaksid kasutama huuletooteid ilma lõhnaainete ja ärritavate lisanditeta.

Koostisosad, mida otsida ja vältida

Koostisosad nagu hüaluroonhape, glütseriin ja tseramiidid on suurepärased niisutuseks. Antioksüdandid nagu C- ja E-vitamiinid võivad kaitsta nahka. Salitsüülhape ja teepuuõli võivad aidata rasuse naha ja akne korral.

Vältige karme koostisosi nagu alkohol, sulfaadid ja sünteetilised lõhnaained, eriti kui teil on tundlik nahk. Need võivad eemaldada nahalt looduslikud õlid ja põhjustada ärritust.

Lisasoovitused meigi pealekandmiseks

Alustage alati puhta, niisutatud näoga. Kasutage oma nahatüübile sobivat praimerit, et luua sile alus meigi pealekandmiseks. Kasutage meigitarvikuid nagu pintslid või svammid, mis sobivad kõige paremini teie valitud meigivalemitega. Pidage meeles, et loomuliku välimuse saavutamiseks tuleb hästi hajutada. Meigi kinnitamiseks võivad aidata kinnitusspreid või -puudrid, mattivate valikutega rasusele nahale ja niisutavad uduvihmad kuivale nahale.

Meigitoodete etikettide mõistmine

Hüpoallergeensed tooted on formuleeritud allergiliste reaktsioonide riski vähendamiseks, ideaalsed tundliku nahatüübiga inimestele. Mittekomedogeenne meik on loodud nii, et see ei ummista poore, tehes selle heaks valikuks rasusele ja aknele kalduvale nahale. SPF-iga meik võib pakkuda lisakaitset kahjulike UV-kiirte eest. See on oluline kõikidele nahatüüpidele, eriti kui veedate aega väljas.

Kust leida õigeid meigitooteid

NANA OÜ pakub hoolikalt valitud meigitoodete valikut, mis on kohandatud erinevatele nahatüüpidele. Meie valikus on võimalusi nii professionaalidele kui ka iluhuvilistele, tagades, et leiate oma naha vajadustele vastava ideaalse sobivuse.

Avastage NANA OÜ laiaulatuslikku ilukollektsiooni ja leidke oma unikaalsele nahatüübile ideaalsed meigilahendused. Võtke meiega juba täna ühendust!

KONTAKT

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

NANA OÜ tegevusaruanne 2022

Nana OÜ on põhitegevusalaks on kaupade müük professionaalse iluteeninduse kasutamiseks.  2022. aastal OÜ Nana müügitulu moodustas 400 625 eurot. 2023. aastal jä
ssb.ee
Nana OÜ on põhitegevusalaks on kaupade müük professionaalse iluteeninduse kasutamiseks. 2022. aastal OÜ Nana müügitulu moodustas 400 625 eurot. 2023. aastal jätkab ettevõtte sama tegevusega.

Muuda oma välimust: kulmu- ja ripsmehoolduse saladused

Oma välimuse muutmine võib olla sama lihtne kui oma kulmude ja ripsmete esiletõstmine. Need raamivad sinu nägu ja rõhutavad su silmi, kuid nende parimas seisuko
ssb.ee
Oma välimuse muutmine võib olla sama lihtne kui oma kulmude ja ripsmete esiletõstmine. Need raamivad sinu nägu ja rõhutavad su silmi, kuid nende parimas seisukorras hoidmiseks on vaja korralikku hooldust. Selles põhjalikus juhendis avaldame saladused tervete ja kaunite kulmude ning ripsmete säilitamiseks. Kulmude ja ripsmete anatoomia Juuksekasv toimub tsüklitena, mis hõlmavad anageeni (kasvufaas), katageeni (üleminekufaas) ja telogeeni (puhkfaas). Kulmudel ja ripsmetel on lühem anageenifaas kui peanahal, mis selgitab nende piiratud pikkust. Kulmud kaitsevad meie silmi higi ja mustuse eest,

5 olulist küünehooldusnippi täiuslikuks maniküüriks

Maniküüri kunsti täiustamine ei seisne ainult valitud värvis; see on seotud ka teie küünte tervise ja hooldusega. Veatu maniküür algab kindla küünehooldusrutiin
ssb.ee
Maniküüri kunsti täiustamine ei seisne ainult valitud värvis; see on seotud ka teie küünte tervise ja hooldusega. Veatu maniküür algab kindla küünehooldusrutiiniga. Siin on viis olulist nippi, et teie küüned oleksid täiuslikkuse jaoks ette valmistatud. Küünte tervise hoidmine Terved küüned on suurepärase maniküüri aluseks. Lisage oma toidulauale vitamiini- ja mineraalirikas tasakaalustatud toit, et edendada küünte tugevust. Toidulisandid nagu biotiin võivad samuti toetada küünte tervist. Kasutage regulaarselt toitvat küüneõli või -kreemi, et hoida küüned ja küünenahad hooldatud. Hüdratsioon

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.