Rohkema info nägemiseks:

NANA OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud laia valiku ilutoodete pakkumisele, hõlmates maniküüri-, meigi- ja kehahooldustooteid, mis on loodud selleks, et tõsta esile iga kliendi loomulikku ilu ja enesetunnet.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast NANA-sse, kus ilu ja kvaliteet kohtuvad, et pakkuda teile ülimat maniküüritarvete, meigi ja kehahooldustoodete kollektsiooni. Meie teekond algas lihtsa missiooniga: pakkuda iluhuvilistele ja professionaalidele laia valikut kõrgekvaliteedilisi tooteid, mis vastavad kõigile küüne- ja kehahoolduse aspektidele.

NANA usub, et ilu on enamat kui nahapinnaline. See on teie isiksuse väljendus, viis oma stiili näidata ja vahend enesekindluse tõstmiseks. Seetõttu oleme hoolikalt kureerinud meie inventari, et hõlmata kõike alates püsivatest küünelakkidest ja innovatiivsetest geelsüsteemidest kuni luksuslike kehakreemide ja rahustavate õlideni. 

Meie tooted on enamat kui lihtsalt tööriistad; need on sild kunsti ja teaduse vahel. Tänu tipptasemel UV LED lampidele, sterilisaatoritele ja kõrge täpsusega tööriistadele tagame, et iga maniküür ja pediküür on meistriteos. Meigigurmaanidele pakub meie valik kulmu- ja ripsmehooldusi, mis toovad esile ja rõhutavad teie loomulikku ilu, muutes iga pilgu avalduseks.

Meie brändi südames on pühendumus kvaliteedile ja innovatsioonile. Me uuendame pidevalt oma pakkumisi viimaste ilutrendide ja -tehnoloogiatega. Olenemata sellest, kas olete kogenud professionaal või kirglik amatöör, NANA OÜ on teie ühe peatuse pood kõigile teie iluvajadustele.

Avastage meie ilumaailma ja avastage lõputuid võimalusi. Alates sädelevatest glitteritest ja elavatest värvitoonidest kuni noorendava nahahoolduseni, iga toode on täiuslikkuse lubadus. Sukelduge meie kollektsiooni ja leidke kõik, mida vajate oma ilurutiini muutmiseks.

Liituge meiega ilu ja jõustamise teekonnal. NANA OÜ-ga ei osta te lihtsalt tooteid; investeerite elustiili, mis tähistab teie individuaalsust ja tõstab teie enesehinnangut. 

VEEBIPOOD

NANA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina

Taskukohased hinnad, kiire tarne.

- Kati

Kvaliteetne meigivalik ja sõbralik teenindus.

- Jaanika

Tähelepanelik teenindus ja suurepärased tooted. Väga rahul!

NANA OÜ tegevusaruanne 2022

Nana OÜ on põhitegevusalaks on kaupade müük professionaalse iluteeninduse kasutamiseks. 2022. aastal OÜ Nana müügitulu moodustas 400 625 eurot. 2023. aastal jätkab ettevõtte sama tegevusega.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida meigitooteid vastavalt nahatüübile?

Õige meigi valimine oma nahatüübile on oluline nii naha tervise kui ka meigi püsivuse seisukohast. Toodete laia valiku tõttu võib olla keeruline määrata, millis
ssb.ee
Õige meigi valimine oma nahatüübile on oluline nii naha tervise kui ka meigi püsivuse seisukohast. Toodete laia valiku tõttu võib olla keeruline määrata, millised tooted teile kõige paremini sobivad. See juhend aitab teil navigeerida meigimaailmas ja valida tooteid, mis rõhutavad teie loomulikku ilu ja vastavad teie naha unikaalsetele vajadustele. Oma nahatüübi mõistmine Normaalsel nahal on tasakaalustatud niiskustase, mitte liiga õline ega kuiv. Otsige kergeid ja niisutavaid meigitooteid, mis säilitavad selle tasakaalu. Kuiv nahk võib tunduda pingul ja võib esineda ketendust. Valige

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.