EGCC AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Estonian Golf & Country Club (EGCC) on golfihuviliste jaoks unikaalne sihtkoht, mis pakub mitmekesiseid väljakuid nii kogenud mängijatele kui ka algajatele.

Jõelähtme Golf: Milliseid golfiradu eelistada?

Estonian Golf & Country Club (EGCC) on golfihuviliste jaoks unikaalne sihtkoht, mis pakub mitmekesiseid väljakuid nii kogenud mängijatele kui ka algajatele. Klubi uhkuseks on Sea Course, Stone Course ja PAR3 Course, mis pakuvad erinevaid mänguelamusi. Tutvustame lähemalt neid väljakuid ning anna nõu, milline neist võiks olla sinu golfikogemuse ideaalne alguspunkt.

Sea Course 

Sea Course on tõeline meistrite väljak, kus põlismetsa vahel paiknevad golfirajad kulgevad merest Jägala jõeni. Rajad on mitmekülgsed, nende pikkus ja keerukus pakuvad väljakutset ka kõige kõrgema tasemega golfimängijatele. Golf World Magazine on mitu korda valinud Sea Course'i Euroopa TOP 100 väljakute hulka, tunnustades selle kõrgtasemelist disaini ja võimalust kogeda tõelist golfi kunsti. Klubi ajaloosse on Sea Course jätnud oma jälje, olles valitud Euroopa parimate hulka juba aastast 2009.

2022. aastal kinnitas Golf World Magazine Sea Course'i staatust Euroopa parimate hulgas, märgistades selle X-faktoriga väljakuna. Mitte ainult pikkade rajamarsuutide, vaid ka tammealleede, kivirahnude ja looduslike tiikidega on Sea Course kui golfipärl, mida on raske leida mujal maailmas.

Raja rekord 63 lööki kuulub Norra talendile Viktor Hovlandile, kes võttis selle endale 2016. aasta EM-il, olles tol hetkel maailma esikümnes.

Stone Course 

Stone Course on väljak, kus golfimängijaid ootab briti väljakutele omase links-meeleolu. Üheksa erilise golfiraja vahel, mis on rajatud paekiviselt tasandikult läbi kadakate, taastatud kiviaedade ja riikliku kaitse all olevate muinsusmärkide, saab iga mängija kogeda ajaloolist golfielamust. Stone Course tasakaalustab golfi mängulisi väljakutseid muinasmärkide ja -leidudega, mis jutustavad üle 5000 aasta vanuse paiga rikkast ajaloost.

PAR3 Course 

PAR3 Course on 9-rajaline väljak, mis asub Stone Course'i alal ja ootab avasüli uusi mängijaid. Selle lühemad rajad sobivad ideaalselt neile, kes soovivad golfimänguga lähemalt tutvust teha. PAR3 Course'il mängimiseks ei ole Green Cardi kursust vaja, kuid alustav golfar peaks kaasas olema kehtiva mänguõiguse või Green Fee'ga golfimängija, kes tagab turvalisuse, juhendab ja reguleerib mängutempot.

Hommikupoolikud, nädala keskpäevad ja pealelõunad või õhtud nädala sees pakuvad ideaalseid aegu, kus PAR3 Course'il mängida. Üheksa raja läbimiseks soovitame varuda kuni kaks tundi, ning maksimaalselt saab golfiringile asuda neli mängijat. Stardiajad on mugavalt kümneminutiliste vahedega planeeritud.

Harjutusväljakud 

EGCC pakub mitmeid harjutusväljakuid, kus golfimängijad saavad täiustada oma puttamise, chippamise ja bunkritest löögi oskusi. Chipping ja pitching green'id, kolm putting green'i ning lai muru-range koos kümne katusealuse löögikohaga loovad ideaalse keskkonna oskuste arendamiseks.

Ühesõnaga, EGCC on koht, kus iga golfihuviline leiab enda jaoks sobiva väljaku ning võimaluse nautida tipptasemel golfielamust. Kas oled kogenud mängija või alles alustav golfar, EGCC on koht, kus golfiarmastus saab täiel määral rahuldatud. Oota sind golfi põnev maailm Baltikumis!

Astuge kindlalt oma golfiteekonnale Jõelähtme Golfis, kus meie PAR3 rada on kujundatud teie oskuste ja mänguarmastuse suurendamiseks!
UURI LISAKS

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

EGCC AS tegevusaruanne 2022

Aasta 2022 lõpuks võime öelda, et AS EGCC on kindlamatel jalgadel ja vundamendil kui kunagi varem. Ükski aktsionär ei ole pidanud lisama golfiväljakute avamises
ssb.ee
Aasta 2022 lõpuks võime öelda, et AS EGCC on kindlamatel jalgadel ja vundamendil kui kunagi varem. Ükski aktsionär ei ole pidanud lisama golfiväljakute avamisest saadik ühtegi eurot, et pakkuda kõrgetasemelist teenust Jõelähtme väljakutel. Oleme kõik investeeringud teinud ettevõtte genereeritud rahavoogudest. Omakapital seisuga 31.12.2022 oli AS EGCC’l 5 033 482 eurot (2021. aastal 4 885 657 eurot), pikaajalisi kohustusi oli 1 292 583 eurot (2021. aastal. 1 100 812 eurot). Omakapitali suhe võõrkapitali on väga tugev ja jätkusuutlik. AS EGCC’l on jaotamata kasumit kogunenud perioodi lõpuks 314

Golfietikett: Mida sa teadma peaksid?

Golf on hinnatud spordiala, mis nõuab osavust, täpsust ja pidevat enesearengut.   Golfietikett on mängu oluline aspekt, mis tagab, et kõik mängijad saavad nauti
ssb.ee
Golf on hinnatud spordiala, mis nõuab osavust, täpsust ja pidevat enesearengut. Golfietikett on mängu oluline aspekt, mis tagab, et kõik mängijad saavad nautida spordiala viisakas ja turvalises keskkonnas. See juhend tutvustab teile golfietiketi põhielemente, aidates teil ja teistel väljakul oma kogemust parandada. Golfietiketi alused Enne väljakule astumist tutvuge golfi põhireeglitega. Mängu oskamine ei paranda mitte ainult teie mängu, vaid näitab ka austust teiste mängijate vastu, kes eeldavad oma kaasmängijatelt teatud tasemel teadmisi ja oskusi. Enamikul golfiväljakutel on

5 nõuannet, kuidas parandada oma lööki mereäärsel golfirajal

Golfimäng mere ääres pakub maalilist, kuid samas väljakutsuvat kogemust. Ranniku maastiku ilu on võrreldav keskkonna poolt esitatavate ainulaadsete raskustega.
ssb.ee
Golfimäng mere ääres pakub maalilist, kuid samas väljakutsuvat kogemust. Ranniku maastiku ilu on võrreldav keskkonna poolt esitatavate ainulaadsete raskustega. Nende väljakutsete mõistmine on esimene samm oma löögi valdamiseks mereäärse golfiraja puhul. Mereäärsetel golfiradadel tuleb sageli ette ettearvamatuid tuuli, varieeruvat maastikku ja laiade veetakistuste psühholoogilist mõju. Oma mängu kohandamine nende elementidega on edu saavutamiseks hädavajalik. Tuultega toimetulekuks õige rühi valdamine Merebriisidega võitlemiseks on oluline oma rühti kohandada. Laiem rüht võib pakkuda paremat

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.