EGCC AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Golf on hinnatud spordiala, mis nõuab osavust, täpsust ja pidevat enesearengut.  Golfietikett on mängu oluline aspekt, mis tagab, et kõik mängijad saavad nautid

Golfietikett: Mida sa teadma peaksid?

Golf on hinnatud spordiala, mis nõuab osavust, täpsust ja pidevat enesearengut. Golfietikett on mängu oluline aspekt, mis tagab, et kõik mängijad saavad nautida spordiala viisakas ja turvalises keskkonnas. See juhend tutvustab teile golfietiketi põhielemente, aidates teil ja teistel väljakul oma kogemust parandada.

Golfietiketi alused

Enne väljakule astumist tutvuge golfi põhireeglitega. Mängu oskamine ei paranda mitte ainult teie mängu, vaid näitab ka austust teiste mängijate vastu, kes eeldavad oma kaasmängijatelt teatud tasemel teadmisi ja oskusi.

Enamikul golfiväljakutel on riietuskood, mida mängijatelt oodatakse. See hõlmab tavaliselt kraega särke, golfipükse või -lühikesi pükse ja sobivaid kingi. Sobivalt riietumine näitab austust mängu traditsiooni ja külastatava klubi vastu. Saabuge väljakule piisavalt vara, et registreeruda, soojendada ja olla esimesel teel oma määratud teeajal. Täpne kohalejõudmine on austuse märk personali ja teie kaasmängijate vastu.

Rajal: Austus ja ohutus

Rajal õiguste mõistmine on ülioluline. Laske alati eesoleval grupil enne oma palli löömist piisavalt kaugele liikuda. Kui teie grupp on aeglasem, on hea etikett lasta kiirematel gruppidel läbi mängida.

Mängutempo hoidmine on oluline. Olge valmis lööma, kui on teie kord, ja liikuge kiiresti löökide ja aukude vahel. Aeglane mäng võib rikkuda kõigi mängunaudingu. Olge alati teadlik oma ümbrusest ja veenduge, et löögi sooritamine on ohutu. Alati andke märku, kui teie pall suundub teise mängija poole.

Käitumine ja viisakus

Näidake teistele mängijatele kaalutlust, olles vaikne ja liikumatu, kui nad oma lööke sooritavad. Samuti olge teadlik oma varjust putting greenidel, et mitte teisi mängijaid segada või takistada.

Hoolitsege väljaku eest, parandades murutükke, riisudes bunkreid ja parandades pallimärke greenidel. Väljaku heas korras hoidmine on austuse märk mängu ja teie järel tulevate mängijate vastu. Golf võib olla keeruline mäng ja on oluline pettumusega väärikalt toime tulla. Vältige pahameelepursete ja klubide loopimist, mis võivad olla häirivad ja teiste suhtes lugupidamatud.

Mängujärgne etikett

Pärast viimast auku on kombeks käia läbi mängupartneritega ja pakkuda õnnitlusi või tänada mängu eest. See spordimehelikkuse žest on golfi traditsiooni oluline osa. Enne lahkumist veenduge, et olete koristanud kõik isiklikud jäätmed ja tagastanud kõik varustuse. Väljaku leidmine samas seisukorras, nagu see oli, on osa heast golfietiketist ja tagab kõigile meeldiva kogemuse.

Soovite oma golfikogemust tõsta? Võtke ühendust EGCC AS-iga, et saada esmaklassiline golfikeskkond, mis on mõeldud kõigil tasemetel entusiastidele.

KONTAKT

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

EGCC AS tegevusaruanne 2022

Aasta 2022 lõpuks võime öelda, et AS EGCC on kindlamatel jalgadel ja vundamendil kui kunagi varem. Ükski aktsionär ei ole pidanud lisama golfiväljakute avamises
ssb.ee
Aasta 2022 lõpuks võime öelda, et AS EGCC on kindlamatel jalgadel ja vundamendil kui kunagi varem. Ükski aktsionär ei ole pidanud lisama golfiväljakute avamisest saadik ühtegi eurot, et pakkuda kõrgetasemelist teenust Jõelähtme väljakutel. Oleme kõik investeeringud teinud ettevõtte genereeritud rahavoogudest. Omakapital seisuga 31.12.2022 oli AS EGCC’l 5 033 482 eurot (2021. aastal 4 885 657 eurot), pikaajalisi kohustusi oli 1 292 583 eurot (2021. aastal. 1 100 812 eurot). Omakapitali suhe võõrkapitali on väga tugev ja jätkusuutlik. AS EGCC’l on jaotamata kasumit kogunenud perioodi lõpuks 314

Jõelähtme Golf: Milliseid golfiradu eelistada?

Estonian Golf & Country Club (EGCC) on golfihuviliste jaoks unikaalne sihtkoht, mis pakub mitmekesiseid väljakuid nii kogenud mängijatele kui ka algajatele.
ssb.ee
Estonian Golf & Country Club (EGCC) on golfihuviliste jaoks unikaalne sihtkoht, mis pakub mitmekesiseid väljakuid nii kogenud mängijatele kui ka algajatele. Klubi uhkuseks on Sea Course, Stone Course ja PAR3 Course, mis pakuvad erinevaid mänguelamusi. Tutvustame lähemalt neid väljakuid ning anna nõu, milline neist võiks olla sinu golfikogemuse ideaalne alguspunkt. Sea Course  Sea Course on tõeline meistrite väljak, kus põlismetsa vahel paiknevad golfirajad kulgevad merest Jägala jõeni. Rajad on mitmekülgsed, nende pikkus ja keerukus pakuvad väljakutset ka kõige kõrgema tasemega

5 nõuannet, kuidas parandada oma lööki mereäärsel golfirajal

Golfimäng mere ääres pakub maalilist, kuid samas väljakutsuvat kogemust. Ranniku maastiku ilu on võrreldav keskkonna poolt esitatavate ainulaadsete raskustega.
ssb.ee
Golfimäng mere ääres pakub maalilist, kuid samas väljakutsuvat kogemust. Ranniku maastiku ilu on võrreldav keskkonna poolt esitatavate ainulaadsete raskustega. Nende väljakutsete mõistmine on esimene samm oma löögi valdamiseks mereäärse golfiraja puhul. Mereäärsetel golfiradadel tuleb sageli ette ettearvamatuid tuuli, varieeruvat maastikku ja laiade veetakistuste psühholoogilist mõju. Oma mängu kohandamine nende elementidega on edu saavutamiseks hädavajalik. Tuultega toimetulekuks õige rühi valdamine Merebriisidega võitlemiseks on oluline oma rühti kohandada. Laiem rüht võib pakkuda paremat

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.