KAVAKAVA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1001 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 14 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga komme

KAVAKAVA OÜ hetkeolukord

Juba 1001 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 14 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Kavakava alustas oma tegevust 2002.a. detsembris. OÜ Kavakava põhitegevus on arhitektuurne ja ehituslik projekteerimine, sisekujundus, territoriaalne planeerimine, maastikuarhitektuur.

Olulisemad tellimused on saadud läbi arhitektuurivõistluste.

Senistest töödest avati septembris rekonstrueeritud Vana-Kalamaja tänav ja jätkati Saku keskpromenaadi projekteerimist. Aasta lõpus algas

Keskkonnamaja ehitus ja autorijärelvalve.

Avalikest võistlustest osaleti Verevi järve rannahoone arhitektuurivõistlusel (III koht).

Töötati visiooniprojektide ja eksperthinnangutega: näiteks koostati EBS ümbritseva tänavaruumi ja Lauteri/ Lennuki tänavate kaasajastamise visioon.

Arhitekti tööprotsessi teadlikku mõtestamist jätkati kõigis läbi viidud projektides. Eesmärgiks oli jätkata ja laiendada rahvusvahelisel tasemel tegevust, eelkõige arhitektuuripraktikat ja koostööd.

Koostöös Leedu MTÜ Rebuild The Wonderful'iga koostati nõukogudeaegse tüüpse koolihoone rekonstrueerimise põhimõtted (manuaal) ja ühe tüübi (Q) rekonstrueerimise tüüpne lahendus.

Projekteeritud tüüplahendust võrreldi teiste pilootprojektidega (Do Architects, LT ja Archicon, HU). Läbivateks teemadeks olid kohandatav ja ristkasutusi lubav ehitus, varem ehitatu taaskasutus, põhiliste kohalike ehitusmaterjalide kasutusvõimaluste avardamine, elurikkuse taastamine linnas, kompaktse ja kohandatava linna kavandamine, nii ideede kui teostuse tasandil.

Siiri Vallner osales Rae vallavalitsuse uue hoone ja Ukraina peremajade arh.võistluste žüriis.

Rekonstrueeritud Vana-Kalamaja tänav on nomineeritud 2024 European Prize for Urban Public Space preemiale.

Põhitegevust jätkati senistes ruumides Kalamajas.

Jätkati Aegviidu loomestuudio ehitust (fassaadide renoveerimine, soojustamine, uus katus ja pööning, katseaed).

Siiri Vallner osales 2023. aastal EAL kutsetaotluste hindamiskoisjonis ja EKA magistrikomisjonis.

Põhitööga paralleelselt juhendas Siiri Vallner EKA arhitektuuriosakonnas projektistuudiot ja erialaprojekti.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.