REBAU GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme pühendunud mitmekülgse ehitusteenuste pakkuja, kes on spetsialiseerunud mitmetele valdkondadele, tagades klientidele kvaliteetse ja professionaalse tulemu

Milliseid teenuseid me pakume?

Oleme pühendunud mitmekülgse ehitusteenuste pakkuja, kes on spetsialiseerunud mitmetele valdkondadele, tagades klientidele kvaliteetse ja professionaalse tulemuse. Meie teenuste hulka kuuluvad kipsitööd, ripplagede paigaldus, santehnika tööd, siseviimistlus, parketipaigaldus, uste paigaldus, välisviimistlus, puussepatööd ning katusetööd.

  • Kipsitööd ja ripplaed: Meie kogenud meeskond tagab kõrgekvaliteedilised kipsitööd ja ripplagede paigalduse, luues interjööre, mis ühendavad funktsionaalsuse ja esteetika.

  • Santehnika: Tegeleme santehnikatöödega, tagades nii vannitoa kui ka köögi optimaalse toimimise. Oleme eksperdid nii väiksemate remonttööde kui ka suuremate torustikuprojektide osas.

  • Siseviimistlus ja parketipaigaldus: Pakume laia valikut siseviimistlusteenuseid, hõlmates seinakattematerjale, värvimist ja muud. Samuti oleme spetsialiseerunud kvaliteetse parketipõranda paigaldamisele, mis lisab ruumile elegantsi ja vastupidavust.

  • Uste paigaldus: Meie usaldusväärsed meistrid tagavad, et uste paigaldus on kiire, täpne ja vastab kõrgeimatele standarditele, andes teie kodule või äripinnale turvalise ja stiilse sisenemispunkti.

  • Välisviimistlus ja puussepatööd: Välimus on oluline, seega pakume kvaliteetseid välisviimistlusteenuseid, mis kaitsevad teie vara ilmastikumõjude eest. Lisaks valmistame käsitööna kõrgekvaliteedilisi puussepatöid vastavalt teie soovidele ja vajadustele.

  • Katusetööd: Olgu tegemist katuse remondi, renoveerimise või paigaldamisega, pakume katusetöödes terviklahendusi, mis tagavad teie vara pikaajalise kaitse.

Võtke meiega ühendust juba täna ning alustame koostööd!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

5 märki, et Teie hoone vajab katusevahetust?

Koduomanikele, kinnisvaraarendajatele ja kommertskinnisvara haldajatele on hoone katuse terviklikkus ülioluline. Katuse rike võib kaasa tuua probleemide ahela,
ssb.ee
Koduomanikele, kinnisvaraarendajatele ja kommertskinnisvara haldajatele on hoone katuse terviklikkus ülioluline. Katuse rike võib kaasa tuua probleemide ahela, alates veekahjustustest kuni energiatõhususe languseni. Katusevahetuse vajadust näitavate märkide äratundmine on oluline teie vara ohutuse, esteetika ja väärtuse säilitamiseks. Katuse eluea mõistmine Erinevad katusematerjalid pakuvad erinevat vastupidavust ja pikaealisust. Näiteks asfaltkatusekivid on populaarsed oma taskukohasuse tõttu ja võivad kesta 15 kuni 30 aastat, samas kui metallkatuseid võib kesta 40 kuni 70 aastat või kauem.

Kuidas valida õiget katusekattematerjali?

Õigete materjalide valimine teie katuseprojektiks ei ole ainult esteetiline küsimus; see on kriitiline otsus, mis mõjutab teie katuse pikaealisust, vastupidavus
ssb.ee
Õigete materjalide valimine teie katuseprojektiks ei ole ainult esteetiline küsimus; see on kriitiline otsus, mis mõjutab teie katuse pikaealisust, vastupidavust ja toimivust. Teie poolt valitud materjalidel võib olla ka oluline mõju teie kodu või ärihoone üldisele maksumusele, hooldusnõuetele ja energiatõhususele. Materjali valikut peaksid juhendama mitmed tegurid, sealhulgas kliima, hoone disain, eelarve ja isiklikud eelistused. Erinevate materjalide plusside ja miinuste mõistmine ning nende vastavus teie projekti konkreetsetele vajadustele on teadliku otsuse tegemiseks hädavajalik.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.