Rohkema info nägemiseks:

REBAU GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõte tegeleb mitmesuguste projektidega, hõlmates kipsitöid, ripplagede paigaldust, siseviimistlust ning palju muud. Kasutame kaasaegseid materjale ning peame kinni tähtaegadest. Loodame, et saame aidata luua unikaalseid ja vastupidavaid lahendusi, mis vastavad teie ootustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu - Kes me oleme ja millega tegeleme?

Oleme mitmekülgne meeskond, kes pakub kvaliteetseid teenuseid kipsitööde, ripplagede, santehnika, siseviimistluse, parketipaigalduse, uste paigalduse, välisviimistluse, puussepatööde ja katusetööde valdkonnas. Meie professionaalne lähenemine ja pühendumus tagavad igale projektile parima tulemuse.

Meie puusepatöö oskused ei seisne ainult struktuuride ehitamises; need on pärandi loomine. Olgu see kohandatud kapi peen detail või uue kodu tugev raamistik, meie töö on täis täpsust, hoolt ja pühendumust tipptasemele. Mõistame, et teie ruum on teie peegeldus ja austame seda, luues esemeid ja kohti, mis resoneerivad teie isikliku stiili ja vajadustega.

Kui tuleb juttu katustest, oleme teid kaitsnud - sõna otseses mõttes. Meie katuse lahendused on loodud vastu pidama ajaproovile ja looduse kapriisidele. Me ei ehita lihtsalt katuseid; pakume kilpi teie kodu või äri jaoks, tagades, et teie, teie lähedased ja teie investeeringud on kaitstud. Meie loosung, 'Käsitöö kvaliteet, katvus tipptasemel!', võtab kokku meie pühendumuse mitte ainult ootuste täitmisele, vaid ületamisele.

Kui tutvute meie pakkumistega, pidage meeles, et iga toode on tutvustus oskuste ja pühendumuse tasemele, mida me lauale toome. Kutsume teid uurima meie portfelli, õppima meie teenuste kohta ja liituma rahulolevate klientide hulgaga, kes on meid usaldanud oma puusepatööde ja katuste vajadustega. REBAU GROUP OÜ-s ei ehita me lihtsalt struktuure; me ehitame usaldust, üks projekt korraga.

Võtke meiega ühendust juba täna!

REBAU GROUP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin K.

Väga hea töö, kiidan!

- Liis T.

Oleme uue katusega rahul.

- Marko H.

Kvaliteetne siseviimistlus. Soovitan!

5 märki, et Teie hoone vajab katusevahetust?

Koduomanikele, kinnisvaraarendajatele ja kommertskinnisvara haldajatele on hoone katuse terviklikkus ülioluline. Katuse rike võib kaasa tuua probleemide ahela, alates veekahjustustest kuni energiatõhususe languseni. Katusevahetuse vajadust näitavate märkide äratundmine on oluline teie vara ohutuse, esteetika ja väärtuse säilitamiseks. Katuse eluea mõistmine Erinevad katusematerjalid pakuvad erinevat vastupidavust ja pikaealisust. Näiteks asfaltkatusekivid on populaarsed oma taskukohasuse tõttu ja võivad kesta 15 kuni 30 aastat, samas kui metallkatuseid võib kesta 40 kuni 70 aastat või kauem.

Dropdown

kõik artiklid

Milliseid teenuseid me pakume?

Oleme pühendunud mitmekülgse ehitusteenuste pakkuja, kes on spetsialiseerunud mitmetele valdkondadele, tagades klientidele kvaliteetse ja professionaalse tulemu
ssb.ee
Oleme pühendunud mitmekülgse ehitusteenuste pakkuja, kes on spetsialiseerunud mitmetele valdkondadele, tagades klientidele kvaliteetse ja professionaalse tulemuse. Meie teenuste hulka kuuluvad kipsitööd, ripplagede paigaldus, santehnika tööd, siseviimistlus, parketipaigaldus, uste paigaldus, välisviimistlus, puussepatööd ning katusetööd. Kipsitööd ja ripplaed: Meie kogenud meeskond tagab kõrgekvaliteedilised kipsitööd ja ripplagede paigalduse, luues interjööre, mis ühendavad funktsionaalsuse ja esteetika. Santehnika: Tegeleme santehnikatöödega, tagades nii vannitoa kui ka köögi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.