SOOTAMME OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kujutage ette ärkamist õrna lainete loksumise saatel kaldal, kauguses kostuvate kauride hüüdeid ja värsket, karget õhku, mis täidab teie kopse iga hingetõmbega.

Milline on järveäärse puhkemaja hooajaline mitmekülgsus?

Kujutage ette ärkamist õrna lainete loksumise saatel kaldal, kauguses kostuvate kauride hüüdeid ja värsket, karget õhku, mis täidab teie kopse iga hingetõmbega. See on järveäärse puhkemaja olemus, rahulik põgenemine, mis kutsub neid, kes otsivad rahu ja naasmist looduse juurde.

Võrdlematu rahu ja vaikus

Linnainimestele võib pidev linnamelu olla ülekohtune. Järveäärne maja pakub rahulikku pelgupaika, kus ainus helitaust on looduse sümfoonia. Liikluse, sireenide ja igapäevase rutiini puudumine võimaldab teil lõõgastuda ja taastuda rahulikus keskkonnas.

Vee, metsade ja metsloomade ümbritsetud järveäärne maja on ideaalne koht loodusega taasühenduse loomiseks. See on koht, kus saate jälgida aastaaegade peeneid muutusi, tunnistada metsloomade ilu ja nautida lihtsat elu vee ääres.

Tegevused õues

Kas olete adrenaliinisõltlane või keegi, kes eelistab rahulikku sõudmist, järveäärsetes majades on palju veepõhiseid tegevusi. Alates jetisõidust ja wakeboard'ist kuni kalapüügi ja süstasõiduni on midagi igale seiklustasemele.

Järvest kaugemal pakub ümbritsev metsikus matkamist, jalgrattasõitu ja avastamist. See on võimalus tehnoloogiast lahti ühenduda ja sukelduda suurepärase õues olemise ilu.

Kvaliteetaeg lähedastega

Rohke ruumi ja privaatsusega järveäärne maja on ideaalne koht perekohtumisteks. See on koht, kus saate tegeleda grupitegevustega, jagada söögikordi ja pidada südamest südamesse vestlusi igapäevaelu segajateta.

Varahommikustest kalapüügiretkedest hilisõhtuste lõkkeõhtuteni muutuvad järveäärse maja hetked hinnatud mälestusteks. See on ainulaadne keskkond, mis soodustab jutuvestmist, naeru ja traditsioonide loomist, mida saab põlvest põlve edasi anda.

Tervise ja heaolu eelised

Vee rahustav mõju on hästi dokumenteeritud. Järveäärse majas viibimine võib oluliselt vähendada stressi taset, parandada meeleolu ja pakkuda heaolu tunnet. See on looduslik abinõu kaasaegse elu sagina jaoks.

Füüsilistes tegevustes nagu ujumine, matkamine või isegi järve ääres jooga tegemine võib tõsta teie füüsilist tervist. Puhas õhk ja rahulik keskkond aitavad kaasa ka paremale unele ja üldisele elujõule.

Hooajaline mitmekülgsus

Suvi järveäärses majas on täis pikki päikesepaistelisi päevi, soojas vees ujumist ja õhtuid tähistaeva all. See on kvintessentsiaalne suvepuhkus, mis kehastab lõõgastust ja lõbu.

Isegi külmematel kuudel pakub järveäärne maja hubast pelgupaika. Kujutage ette jääpüüki, lumekingadega matkamist või lihtsalt kaminatule ees hea raamatuga kerra tõmbumist. Järveäärse maja kogemus ei piirdu ainult suvega; see on aastaringne sihtkoht.

Otsid rahulikku põgenemist looduse rüpes? Võta ühendust SOOTAMME OÜ-ga, et avastada just sinu vajadustele vastav järveäärne puhkemaja.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Millised on parimad kalapüügitehnikad ja söödad Võrtsjärvel saagi saamiseks?

Eesti südames asuv Võrtsjärv on riigi teine suurim järv ja tõeline pärl kalastushuvilistele. Selle lai veepeegel ja rikas bioloogiline mitmekesisus teevad selle
ssb.ee
Eesti südames asuv Võrtsjärv on riigi teine suurim järv ja tõeline pärl kalastushuvilistele. Selle lai veepeegel ja rikas bioloogiline mitmekesisus teevad sellest ideaalse sihtkoha neile, kes otsivad rahulikku ja rikkalikku kalapüügikogemust. Kalapüük on olnud kohaliku kultuuri ja majanduse lahutamatu osa sajandeid, traditsioonilisi meetodeid on põlvest põlve edasi antud. Tänapäeval meelitab Võrtsjärv endiselt neid, kes hindavad järve ajaloolist tähtsust ja selle rolli kohalike kogukondade toetamisel. Kalapüük Võrtsjärvel Järves leidub mitmesuguseid kalaliike, sealhulgas haug, ahven,

Millised on elektrikerise kasutamise eelised?

Elektrikerise saun on tüüpi saun, mis kasutab ruumi soojendamiseks elektrikerist, luues kuiva või niiske kuumuse keskkonna, kus inimesed saavad lõõgastuda ja hi
ssb.ee
Elektrikerise saun on tüüpi saun, mis kasutab ruumi soojendamiseks elektrikerist, luues kuiva või niiske kuumuse keskkonna, kus inimesed saavad lõõgastuda ja higistada toksiine välja. Erinevalt traditsioonilistest puuküttega saunadest pakuvad elektrikerise saunad täpset temperatuuri kontrolli ja on mugavamad siseruumides kasutamiseks. Saunadel on rikas ajalugu, mis ulatub tuhandete aastate taha. Soomest pärit traditsiooniline saunakogemus on arenenud suitsutäis ruumidest tänapäeva puhtateks, efektiivseteks ja kaasaegseteks elektrikeriste saunadeks. See areng on teinud saunade tervisekasud

SOOTAMME OÜ tegevusaruanne 2022

Sootamme on asutatud 24.10.2016 eesmärgiga osutada turismiteenuseid Võrtsjärve kaldal Elva vallas.  2022. aastal jätkus turismiettevõttes ehitus- ja arendustege
ssb.ee
Sootamme on asutatud 24.10.2016 eesmärgiga osutada turismiteenuseid Võrtsjärve kaldal Elva vallas. 2022. aastal jätkus turismiettevõttes ehitus- ja arendustegevus. Põhitegevuseks oli peredele ja väiksematele gruppidele suunatud puhke-, kalastus- ning majutusteenuste pakkumine. Osutati ka nõustamis- ja raamatupidamisteenust. Aruandeperioodi müügitulu oli 29 346 eurot. Kogu müügitulu moodustas siseriiklik tegevus. Aruandeperioodi tulemiks kujunes kahjum 6 370 eurot. 2022. aastal teostati hooldus- ja korrastustöid territooriumil. Teostati rohumaade niitmist, mille eest saadi PRIA-lt

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.