Rohkema info nägemiseks:

SOOTAMME OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme majutuse, looduselamuste ja seikluste pakkumisega kauni Võrtsjärve ääres.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast pelgupaika, kus looduse sosinad kõnetavad sinu hinge. Asudes vähem kui saja meetri kaugusel rahulikust Võrtsjärvest, pakub Sootamme OÜ põgenemist rahu südamesse. Meie järveäärne maja on varjupaik neile, kes soovivad sukelduda puutumata looduse ilusse ja järve rahustavatesse helidesse.

Meie lugu algab lihtsa missiooniga- pakume rahulikku majutust, kalastuskogemusi ja ehtsat sauna lõõgastust kauni Võrtsjärve ääres. See missioon on juhtinud meid looma taandumist, mis on harmoonias keskkonnaga, pakkudes ruumi peredele, sõpradele ja kolleegidele, et taasühenduda looduse ja teineteisega.

Avasta ümbritsevaid radu, mis sobivad nii algajale uitajale kui ka kogenud seiklejale. Pärast seiklusrikast päeva naudi meie elektrikeriste saunade soojust, tee värskendav suplus järves või kogune praksumise lõkke ümber, et küpsetada kartuleid, kui päike horisondil loojub.

Meie majutus on kujundatud nii, et järveäärne maja mahutab kuni üheksa külalist, lisaks on telkimisruumi ja hubased 2-4 inimese toad peamajas. Oleme uhked oma partnerluste üle, pakkudes mitmesuguseid giidiga tuure, töötubasid ja harivaid kalastuskogemusi, et rikastada teie peatumist.

Valige meie Loodussõbra pakett kõikehõlmavaks nädalavahetuse puhkuseks või üheks ööks, mis sisaldab majutust, sauna kasutust, välikööki ja lõkkeaset - kõik selle vastu taustal vaikus, järve kohin ja imelised päikeseloojangud.

Lisateenused on saadaval päringu alusel, sealhulgas hommikusöök, paadi rent, jalgratta rent, sauna või kümblustünni kütmine, saunarituaalid ja kalastustunnid. Meie pühendumus teie kogemusele peegeldub meie pakkumistes ja rahulikus atmosfääris, mis ümbritseb Sootamme OÜ-d.

Haara kinni meie loosungist, Haara järvest kinni, lõdvestu looduses! ja lase Sootamme OÜ-l olla sinu järgmine sihtkoht lõõgastumiseks ja seikluseks. Broneeri oma külastus juba täna ja liitu meiega unustamatu kohtumiseks looduse parimaga.

Broneeringuteks palun klõpsake siin või võtke meiega ühendust Sootamme järveäärse maja | tel. 508 8429 või ahoi@sootamme.ee. Ootame teid Sootammesse!

Kontakt

SOOTAMME OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anne L.

Imeline koht, kus saab lõõgastuda ja loodusega ühendust saada.

- Liisa M.

Meeldejääv saunaõhtu ja imeline päikeseloojang järve kaldal.

- Jaanika O.

Suurepärane kalastuselamus ja hubane majutus.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Milline on järveäärse puhkemaja hooajaline mitmekülgsus?

Kujutage ette ärkamist õrna lainete loksumise saatel kaldal, kauguses kostuvate kauride hüüdeid ja värsket, karget õhku, mis täidab teie kopse iga hingetõmbega. See on järveäärse puhkemaja olemus, rahulik põgenemine, mis kutsub neid, kes otsivad rahu ja naasmist looduse juurde. Võrdlematu rahu ja vaikus Linnainimestele võib pidev linnamelu olla ülekohtune. Järveäärne maja pakub rahulikku pelgupaika, kus ainus helitaust on looduse sümfoonia. Liikluse, sireenide ja igapäevase rutiini puudumine võimaldab teil lõõgastuda ja taastuda rahulikus keskkonnas. Vee, metsade ja metsloomade ümbritsetud

Dropdown

kõik artiklid

Millised on parimad kalapüügitehnikad ja söödad Võrtsjärvel saagi saamiseks?

Eesti südames asuv Võrtsjärv on riigi teine suurim järv ja tõeline pärl kalastushuvilistele. Selle lai veepeegel ja rikas bioloogiline mitmekesisus teevad selle
ssb.ee
Eesti südames asuv Võrtsjärv on riigi teine suurim järv ja tõeline pärl kalastushuvilistele. Selle lai veepeegel ja rikas bioloogiline mitmekesisus teevad sellest ideaalse sihtkoha neile, kes otsivad rahulikku ja rikkalikku kalapüügikogemust. Kalapüük on olnud kohaliku kultuuri ja majanduse lahutamatu osa sajandeid, traditsioonilisi meetodeid on põlvest põlve edasi antud. Tänapäeval meelitab Võrtsjärv endiselt neid, kes hindavad järve ajaloolist tähtsust ja selle rolli kohalike kogukondade toetamisel. Kalapüük Võrtsjärvel Järves leidub mitmesuguseid kalaliike, sealhulgas haug, ahven,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.