PILLERI EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pilleri Ehitus OÜ pakub laia valikut üldehituse ja siseviimistluse teenuseid, mis on suunatud nii era- kui äriklientidele. Meie eesmärk on pakkuda kvaliteetset

EHITAME-REMONDIME – Ehitus- ja remonditööd Tartus ja Lõuna-Eestis

Pilleri Ehitus OÜ pakub laia valikut üldehituse ja siseviimistluse teenuseid, mis on suunatud nii era- kui äriklientidele. Meie eesmärk on pakkuda kvaliteetset ja usaldusväärset teenust, mis vastab kliendi ootustele ja vajadustele. Alljärgnevalt toome välja peamised teenused, mida pakume.

Seinte, põrandate ja lagede ehitus

Seinte, põrandate ja lagede ehitus on iga hoone põhialus. Meie meeskond omab laialdasi kogemusi erinevate materjalide ja tehnoloogiatega, tagades vastupidava ja kauakestva tulemuse. Olgu tegemist uue ehitise või renoveeritava hoonega – meie oskused ja teadmised on alati teie teenistuses.

Kipsitööd

Kipsitööd on siseviimistluse lahutamatu osa, mis võimaldab saavutada sileda ja viimistletud pinna. Pilleri Ehitus OÜ spetsialistid teostavad kipsplaadist vaheseinte, lagede ja muude konstruktsioonide paigaldust kiiresti ja kvaliteetselt, kasutades kaasaegseid töövõtteid ja parimaid materjale.

Plaatpõranda ja parketi paigaldus

Plaatpõranda ja parketi paigaldus nõuab täpsust ja kogemusi. Meie meeskond tagab, et põrandad on korrektselt paigaldatud, ilusad ja vastupidavad. Olgu tegemist keraamiliste plaatide, looduskivi või puitparketiga – meilt saate alati professionaalse tulemuse.

Pahteldus- ja värvimistööd

Siseviimistlustööd, sealhulgas pahteldamine ja värvimine, annavad ruumidele lõpliku ja viimistletud ilme. Meie meistrid teostavad kõik tööd hoolikalt ja täpselt, arvestades iga kliendi erisoove ja ruumide eripära.

Laudvoodri paigaldus

Laudvoodri paigaldus on suurepärane lahendus nii sise- kui välistingimustes, pakkudes lisaks esteetilisele välimusele ka praktilist kaitset. Pilleri Ehitus OÜ pakub erinevaid laudvoodri paigalduslahendusi, mis sobivad just teie hoonele.

Kuuri ja terrassi ehitus

Kuuri ja terrassi ehitus lisab teie kinnistule väärtust ja praktilisust. Meie meeskond teostab kõik tööd professionaalselt, tagades vastupidava ja kauni lõpptulemuse. Koos leiame parima lahenduse, mis vastab teie soovidele ja vajadustele.

Võtke meiega ühendust

Pilleri Ehitus OÜ on teie usaldusväärne partner ehitus- ja viimistlustöödes. Võimalike tööde täpsustamiseks võtke meiega ühendust – leiame koos parima lahenduse! Meie kogemused ja professionaalsus on teie teenistuses.

Lähemalt meie teenuste ja varasemate projektidega saate tutvuda meie kodulehel või võttes meiega otse ühendust. Koos loome kestvaid väärtusi ja ilusaid lahendusi!

Pilleri Ehitus OÜ – Teie usaldusväärne ehituspartner!

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.