KINNISVARAEKSPERT OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2016, mil võideti kõige suuremas summas hange

KINNISVARAEKSPERT OÜ: Riigihangete lugu

Finantsid

Finantsid

Finantsprognoosid, majandusnäitajad, kinnisvarad, toetused, hanked ja kasusaajate varade väärtused

Vaata raportist >

Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2016, mil võideti kõige suuremas summas hange "Hindamisteenuse tellimine Rail Baltic raudtee ehitamiseks vajalike kinnisasjade väärtuse leidmiseks", kogumaksumusega 300 000 eurot. Hanke võitmine võimaldas vist rahulikumalt võtta, sest olulist käibekasvu see ettevõttele ei andnud.

Keskmiselt moodustab ühe võidetud hanke osakaal KINNISVARAEKSPERT OÜ käibest aga tervelt 38%! Seda on väga palju ja riigihankest saadava sissetuleku ära langemine annaks firma käibele ilmselt surmahoobi.

Sestap on täiesti mõistetav ka ettevõtte aktiivsus hangetel – kokku on KINNISVARAEKSPERT OÜ nende võidetud hangete kohta üldse riigihangetel osalenud (teinud pakkumisi) 10 korda. Arvestades riigihangetega kaasnevat bürokraatiat, röövib see ilmselt muu rahateenimise arvelt palju aega.

Tegu on seejuures igati väärika partneriga riigile, kes ise maksab riigikassasse makse rohkem, kui on saanud müügikäivet riigihangetel osalemistest. Nagu oma klassi oivik, ei ole see ettevõte oma ajaloos jätnud täitmata ei maksu- ega aruandluskohustusi, ega jätnud äripartnereid pika ninaga.

#Harjumaa #KinnisvaraagendidJaHindajad #EhitusJaKinnisvara

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

KINNISVARAEKSPERT OÜ tegevusaruanne 2022

Kinnisvaraekspert tegutseb Eestis 1993. aasta aprillist alates.  Kinnisvaraekspert OÜ põhitegevuseks on kinnisvara hindamine ja vahendamine. Ettevõte tegutseb E
ssb.ee
Kinnisvaraekspert tegutseb Eestis 1993. aasta aprillist alates. Kinnisvaraekspert OÜ põhitegevuseks on kinnisvara hindamine ja vahendamine. Ettevõte tegutseb Eestis ja koos koostööpartneritega teenindab kliente üle maailma. Kinnisvaraekspert panustab eelkõige oma töötajate professionaalsusele, teenuste kõrgele kvaliteedile ja klientide usaldusele. Ettevõttes töötavad kutsetunnistusega kogenud töötajad. Kinnisvaraekspert toetab ka edaspidi töötajate koolitust ja kutsetunnistuste tasemete tõstmist. Kinnisvaraekspert ja tema töötajad kuuluvad mitmetesse erialaliitudesse nii Eestis kui Euroopas.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.