2 ettevõtjat
Taavi Loog (s. 19.11.1991)
- Juhatuse liige
- Osanik
- Aktiivseid ettevõtteid:
- 2
- Ettevõtluskogemus (aastaid):
- 1
-
loyalty programmid restoranidele baltikumis
-
horeca ärikonsultatsioonid eestis ja baltikumis
-
horeca ekspertkonsultatsioonid
-
horeca professionaalid ja lahendused
-
ärikasvustrateegiad horeca sektoris põhjamaades
-
restorani konsultatsiooniteenused eestis ja põhjamaades
-
kuidas suurendada restorani müüki baltikumis ja põhjamaades
-
restorani kasumlikkuse tõstmine eestis ja baltikumis
-
kulude vähendamise strateegiad restoranidele eestis
-
kasumlikkuse strateegiad restoranidele põhjamaades
-
menüü hinnakujunduse optimeerimine põhjamaades
-
turundusstrateegiad restoranidele eestis ja põhjamaades
-
digiturundus horeca ettevõtetele põhjamaades
-
sotsiaalmeedia turundus restoranidele eestis
-
seo optimeerimine baltikumi ja põhjamaade restoranidele
-
veebilehtede optimeerimine restoranidele eestis ja baltikumis
-
restoranibrändingu strateegiad põhjamaade restoranidele
-
kuidas luua lojaalsusprogramme eesti restoranidele
-
kliendilojaalsuse strateegiad restoranidele põhjamaades
-
tarneplatvormide strateegiad baltikumi restoranidele
-
kuidas optimeerida wolt ja bolt food eesti restoranides
-
tarneplatvormi kasumlikkuse lahendused põhjamaade restoranidele
-
töötajate koolitusprogrammid restoranidele eestis ja põhjamaades
-
kuidas motiveerida restoranitiime baltikumis
-
müügitiimide arendamine horeca ettevõtetele eestis
-
turuuuringud restoranidele baltikumis ja põhjamaades
-
restorani avamise strateegiad eestis ja põhjamaades
-
delivery platvormi äri kasumlikum rakendamine
-
tiimi produktiivsusmõõdikute rakendamine
-
tööprotsesside analüüs ja parenduste tegemine
Kristo Siraki (s. 09.05.1993)
- Juhatuse liige
- Osanik
- Aktiivseid ettevõtteid:
- 1
- Ettevõtluskogemus (aastaid):
- 1
-
loyalty programmid restoranidele baltikumis
-
horeca ärikonsultatsioonid eestis ja baltikumis
-
horeca ekspertkonsultatsioonid
-
horeca professionaalid ja lahendused
-
ärikasvustrateegiad horeca sektoris põhjamaades
-
restorani konsultatsiooniteenused eestis ja põhjamaades
-
kuidas suurendada restorani müüki baltikumis ja põhjamaades
-
restorani kasumlikkuse tõstmine eestis ja baltikumis
-
kulude vähendamise strateegiad restoranidele eestis
-
kasumlikkuse strateegiad restoranidele põhjamaades
-
menüü hinnakujunduse optimeerimine põhjamaades
-
turundusstrateegiad restoranidele eestis ja põhjamaades
-
digiturundus horeca ettevõtetele põhjamaades
-
sotsiaalmeedia turundus restoranidele eestis
-
seo optimeerimine baltikumi ja põhjamaade restoranidele
-
veebilehtede optimeerimine restoranidele eestis ja baltikumis
-
restoranibrändingu strateegiad põhjamaade restoranidele
-
kuidas luua lojaalsusprogramme eesti restoranidele
-
kliendilojaalsuse strateegiad restoranidele põhjamaades
-
tarneplatvormide strateegiad baltikumi restoranidele
-
kuidas optimeerida wolt ja bolt food eesti restoranides
-
tarneplatvormi kasumlikkuse lahendused põhjamaade restoranidele
-
töötajate koolitusprogrammid restoranidele eestis ja põhjamaades
-
kuidas motiveerida restoranitiime baltikumis
-
müügitiimide arendamine horeca ettevõtetele eestis
-
turuuuringud restoranidele baltikumis ja põhjamaades
-
restorani avamise strateegiad eestis ja põhjamaades
-
delivery platvormi äri kasumlikum rakendamine
-
tiimi produktiivsusmõõdikute rakendamine
-
tööprotsesside analüüs ja parenduste tegemine