Rohkema info nägemiseks:

K-KREEDIT OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 810; jälgijaid - 22. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta K-KREEDIT OÜ kohta arvamuslugu!"

K-KREEDIT OÜ hetkeolukord

Juba 810 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 22 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing on asutatud 1993. aastal. Ettevõttes jätkus mõõduka tempoga areng käibe ja töömahtude osas. Auditeerimisteenus oli aruandeaastal kuuendat aastat järjest ettevõtte põhitegevuseks.

2022. majandusaastaks püstitatud käibe eesmärk sai täidetud. Toimus käibe oluline tõus. Kulude kasvu ennaktempo pidurdus.

Ettevõttes töötajate kogu tööjõukulu oli 62,9 tuhat eurot. Osaühingus töötas 3 põhikohaga töötajat. Juhatajale pole lahkumise puhul ette nähtud täiendavaid boonuseid.

# Kuna ettevõte lõpetas aruandeaastal töö audiitorettevõtjana on ette näha olulist käibe vähenemist. Ettevõtte tegevus tuleb oluliselt ümber korraldada, aga see võib võtta aega rohkem kui ühe aasta. Seetõttu on tõenäoline, et 2023 majandusaasta lõpetatakse kahjumiga.

Ettevõttes puudusid majandusaastal arengu- ja uurimusväljaminekud. Samuti pole neid planeeritud järgmisse majandusaastasse.

K-KREEDIT OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.