Rohkema info nägemiseks:

E.STRAUSS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1982; jälgijaid - 19. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta E.STRAUSS OÜ kohta arvamuslugu!"

E.STRAUSS OÜ hetkeolukord

Juba 1982 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 19 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus 2022 aasta majandutegevusele vajutas tugeva pitseri vahelduva eduga kulgev COVID- 19. Aasta alguses oli suhteliselt vaikne aeg . Maikuuga hakkasid tellimused vaikselt taastuma, mis siis jälle novembriga tunduvalt vähenesid.

Majandustegevuse elavadamisks oleme otsustanud oma tegevust laiendada turismi valdkonda. Koostöös EASiga valminud hoone on ennast õigustanud.. See hoone võimaldab meil teenindada turismigruppe ja pakkuda erinevaid koolitusi käsitööoskuste arendamiseks. Oleme selliseid teenuseid pakkunud tööõpetustundide läbiviimiseks, kuid sisustanud ka firmade suvepäevi käelise tegevuse osas. Uus hoone aitab muuta aga need teenused atraktiivsemaks ja mitmekesisemaks. Pakume erinevaid töötubasid: korvi punumine, puidust mänguasjade valmistamine, leiva küpsetamine jne. Meie tegevused selles majas on leidnud elavat huvi ja nii maja ise kui ka seal müüdav on olnud meile heaks tõestuseks, et see investeering oli vajalik ja õige.

Ettevõtte põhitegevuseks on puidutoodete ja korvide valmistamine.Valmistame puidust saunatarbeid: kibud, kulbid, vannid, istumisalused, peaalused, põrandamatid, pingid jne; lauanõusid: alused, lõikelauad, salvrätihoidjad, võikarbid, leivakarbid , koridest; puukorvid, kaminakorvid, turukorvid, kandikud, ajalehe taskud, kastid, saiakorvid, erinevad laastukorvid jne.

2014.aastal käivitasime oma toodete müügi võimaluste avardamiseks e-poe. E- poe teenuste kasutamine kasvad vähe-haaval.

Tulud, kulud ja kasum 2022.a. moodustas E.STRAUSS OÜ müügitulu 504983 Eurot, vähenedes 4 %. Müügitulust 44,8 % oli ühenduse sisene käive, jäädes eelmise aastaga samale tasemele, 50,6% moodustas Eesti sisene müük, vähenedes 11,9% , eksport moodustas 4,6 % müügitulust , Eesti sise käibe hulgas on kindlasti ka nii ühenduse sisest käivet kui ka eksporti. Osa meie äripartneritest tegeleb vahendustegevusega, mis tähendabki seda, et need protsendid näitavad kaubaliikumist otseselt meie ettevõttes.

Ettevõtte kahjum 6429 Eurot,

AS E.STRAUSSi keskmine töötajate arv majandusaastal 22 töötajat. 2022.a moodustasid ettevõtte tööjõukulud 240 693 Eurot. Ettevõtte juhatuse- ja nõukogu liikmetele töötasu ei makstud, keskmine aastapalk 10941.- , kasvades 20%. Vajaliku tööjõu leidmiseks oleme juba mitu aastat kasutanud Töötukassa teenuseid, nii tööpraktika- kui ka palga toetuse võimalusi. 2022.a. tuli meile tööpraktika toel tööle 2 inimest, käesoleval aastal on meil üks tööpraktikalepingu aluse 1 õpilane, kellest loodame samuti oma personalile täiendust.

Majanduskriisi mõjud

Juhtkond on hinnanud globaalse likviidsuskriisi ja sellega kaasnenud üldise majanduskriisi mõjusid äritegevusele. Juhtkonna hinnangul on olulisemateks lühi- ja pikaajalisemateks ohtudeks: . deebitoride võimalikud makseraskused võivad kaasa tuua nõuete väärtuse languse ning varasemast suuremad allahindluskahjumid; . langenud nõudlus finantsturgude ebalikviidsuse tõttu võib varade väärtus langeda; . ettevõtte tegevus sõltub hankijatest, kes võivad sattuda raskustesse ning seega olla võimetud tarnima kaupu/ pakkuma teenuseid kokkulepitud tähtaegadel ja tingimustel

Juhtkonnal ei ole võimalik usaldusväärselt ennustada, milline on majanduskriisi mõju äritegevusele ja finantspositsioonile. Juhtkond usub, et on võtnud kasutusele kõik vajalikud meetmed, et tagada ettevõtte jätkusuutlikus ja kasv praegustes tingimustes.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

E.STRAUSS OÜ põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on toodete valiku pidev uuendamine ja kvaliteedi nõuete kaasajastamine.

Laiendada uue hoone kasutusele võttu ja turismiteenuse laiemat tutvustamist ning koolituste hoogsamat korraldamist. Turismiteenusest ja koolitustest arendame uue haru meie ettevõttes. Viimastel aastatel oleme osalenud rahvusvahelisel turismimessil TOUREST, mis annab hea võimaluse enda tutvustamiseks turismi ettevõttena., luua kontakte nii kodumaiste turismi ettevõtetega kui ka sõlmida sidemeid välisturiste maale toovate firmadega. Tegeleme uute turgude otsimisega Soomes ja Saksamaal. Ida-Virumaal on loodud turismiklaster, mille peamiseks eesmärgiks on suurendada nii-öelda piiriülest turismi, ehk siis suurendada Venemaa turistide arvu eelkõige Ida- Virumaal. 2023.a. loodame koostööd ka sellel suunal.

E.STRAUSS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.