Rohkema info nägemiseks:

KLAVESTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume terviklikke ehitus-, kinnisvara- ja transporditeenuseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

KLAVESTI OÜs oleme rohkem kui lihtsalt ettevõte; oleme pühendunud professionaalide meeskond, kes on pühendunud tuleviku kujundamisele ja kogukondade ühendamisele üle Eesti. Keskendudes ehitusele, kinnisvarale ja transporditeenustele, oleme saanud nurgakiviks meie kauni maa arengus ja kasvus.

Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas: Pakume terviklikke ehitus-, kinnisvara- ja transporditeenuseid. See avaldus on vundament, millele oleme ehitanud oma maine suurepärasuse ja usaldusväärsuse osas. Olgu selleks tugevate struktuuride püstitamine, kinnisvaratehingute hõlbustamine või teie pakettide turvaline ja õigeaegne kohaletoimetamine, oleme pühendunud Eesti teenindamisele aususe ja kirega.

Meie teenused on imbunud meie loosungi vaimust, Ehitame ja ühendame Eestit! Oleme uhked panuse üle riigi taristusse, pakkudes tipptasemel eesti ehitus- ja kinnisvaralahendusi ning esmaklassilisi transpordi- ja kullerteenuseid. Meie pühendumus suurepärasusele on järjekindel ja me püüdleme ületama ootusi igas ettevõetud projektis.

Kuna jätkame kasvamist ja teenuste laiendamist, püsime keskendunud oma klientide vajadustele ja meie kogukonna parendamisele. Kutsume teid liituma meie teekonnaga, et ehitada, ühendada ja koos õitseda. KLAVESTI OÜga valite mitte ainult teenusepakkujat; valite partneri, kes on pühendunud Eesti transpordi ja kaugemalgi jõukusele.

Loome koos helgema tuleviku. Tere tulemast!

KLAVESTI OÜ.

KLAVESTI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jüri

Efektiivne ja professionaalne teenindus.

- Mart

Kiire ja usaldusväärne transporditeenus.

- Kadi

Logistikasüsteem sujus suurepäraselt.

KLAVESTI OÜ tegevusaruanne 2022

Klavesti OÜ põhitegevus on kaubaveod maanteedel. Klavesti OÜ äritegevus hõlmab nii riiklikuid kui ka rahvusvahelisi transporditeenuseid. Müügitulu 2022 aastal oli 480 411.00 euro . Klavesti OÜ kasum moodustas 36 705,00 euro. Klavesti OÜ keskmine töötajate arv 2022 aastal oli 4 inimest. Klavesti OÜ põhieesmärgiks on jäärgmisel 2022 majandusaastal äritegevuse ja turupositsiooni säilitamine vähemalt samal tasemel . Klavesti OÜ peamine ülesanne äritegevuse laiendamiseks uusi ideeid leidmine ja ettevõtte organisatioonitööd tõhusamaks teha .

Dropdown

kõik artiklid

Tõhususe maksimeerimine transpordis: Eesti strateegiline eelis

Eesti, väike, kuid strateegiliselt paiknev riik Põhja-Euroopas, on teinud olulisi samme tõhususe suurendamiseks oma transpordisektoris. Riigi pühendumus innovat
ssb.ee
Eesti, väike, kuid strateegiliselt paiknev riik Põhja-Euroopas, on teinud olulisi samme tõhususe suurendamiseks oma transpordisektoris. Riigi pühendumus innovatsioonile, jätkusuutlikkusele ja strateegilistele partnerlustele on positsioneerinud selle transpordilogistika liidriks, pakkudes ettevõtetele ja investoritele konkurentsieelist. Eesti asukoht ida ja lääne ristumiskohas pakub ainulaadset eelist kaubandusele ja transpordile. Juurdepääsuga Läänemerele ja lähedusega suurtele Euroopa ja Venemaa turgudele on Eesti oluline transiitsõlmpunkt rahvusvahelises kaubanduses. Aastate jooksul on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.