Rohkema info nägemiseks:

KONKURSS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Osutame ettevõtlusalast- ja õigusnõustamist, esindame kohtueelses menetluses ja kohtus või muude asutuste või kolmandate isikute ees, aitame pidada läbirääkimisi, korraldame asjaajamist, koostame lepinguid ja dokumente ning teeme kliendi huvides muid õigustoiminguid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu - Ausus, asjatundlikkus, alustatu lõpuleviimine ja vastutus oma tegude eest, pidev enesetäiendus on jätkuva iseloomuga.

Meie meeskond on spetsialiseerunud ettevõtlusalasele ja õigusnõustamisele ning pakume laias valikus teenuseid, et aidata klientidel erinevate õigusküsimuste lahendamisel. Meie meeskonda kuuluvad kogenud ja professionaalsed juristid, kes omavad põhjalikke teadmisi Eesti õigussüsteemist ja -praktikast.

Meie peamiseks eesmärgiks on pakkuda klientidele parimaid ja kõige tõhusamaid õiguslikke lahendusi. Selleks osutame mitmesuguseid õigusteenuseid, sealhulgas esindamist kohtueelses menetluses, kohtus või teiste asutuste või kolmandate isikute ees. Lisaks aitame pidada läbirääkimisi, korraldame asjaajamist, koostame lepinguid ja dokumente ning teeme kliendi huvides muid õigustoiminguid.

Meie tegevusvaldkondadeks on eelkõige andmekaitse, asjaõigus, hankemenetlus, lepinguõigus, maksejõuetuse õigus sh saneerimine, perekonnaõigus, tööõigus, võlaõigus ja äriõigus.

Lisaks pakume ka spetsiifilisi teenuseid, nagu kohaliku omavalitsuse sisekontrolli süsteemi juurutamine, alusdokumentide koostamine ja sisekontrolli teostamine ning protsessijuhtimisega seotud tegevused. Vajadusel osutame ka projektijuhtimise teenust, et tagada klientidele terviklikud lahendused.

Meie lähenemine on põhineb personaalsel suhtlusel ja üksikjuhtumi analüüsil. Mõistame, et iga küsimus vajab individuaalset lähenemist ning seetõttu kohandame oma teenuseid vastavalt igale kliendi konkreetsele olukorrale.

Et olla võimalikult paindlikud ja tagada klientidele parim võimalik teenus, kasutame kaasaegseid infotehnoloogilisi lahendusi suhtlemiseks ja koostööks. See mitte ainult ei vähenda kulutusi, vaid võimaldab ka kiiremat ja tõhusamat suhtlust klientidega.

Kokkuvõtvalt, meie ettevõte pakub kvaliteetset ettevõtlusalast ja õigusnõustamisteenust erinevates õigusvaldkondades. Meie meeskond on pühendunud klientide parimate lahenduste leidmisele ning saavutame selle läbi personaalse lähenemise, laia teenuste valiku ja kasutades kaasaegseid infotehnoloogilisi võimalusi.

Võtke meiega ühendust!

KONKURSS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anneli

Tänulik suurepärase lahenduse eest.

- Marko

Asjalikud nõuanded ja kiire reageerimine.

- Priit

Tagasihoidlik ja asjatundlik teenindus.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Pereõiguslik nõustamine: Teie partner elulistes küsimustes

Kas seisate silmitsi perekonnaõiguse küsimustega, mis vajavad lahendamist? Kas otsite usaldusväärset ja kogenud nõustajat, kes aitaks teil läbida elu muutuvaid hetki? Meie ettevõte on siin, et pakkuda teile professionaalset ja toetavat pereõiguslikku nõustamist, aidates teil leida õiglasi ja jätkusuutlikke lahendusi. Meie pühendunud meeskond koosneb kogenud pereõiguse spetsialistidest, kes mõistavad, et iga perekond on ainulaadne ja vajab individuaalset lähenemist. Olgu tegemist lahutuse, vara jagamise, lapsehooldusõiguse või muude perekonnaõiguslike küsimustega, oleme valmis pakkuma teile

Dropdown

kõik artiklid

5 võttestrateegiat äriõiguses navigeerimiseks

Äriõigus, reguleerib üksikisikute ja ettevõtete õigusi, suhteid ja käitumist kaubanduses, kauplemises, kaubanduses ja müügis. See hõlmab mitmesuguseid õigusdist
ssb.ee
Äriõigus, reguleerib üksikisikute ja ettevõtete õigusi, suhteid ja käitumist kaubanduses, kauplemises, kaubanduses ja müügis. See hõlmab mitmesuguseid õigusdistsipliine, sealhulgas lepinguõigust, intellektuaalomandit ja regulatiivset vastavust teiste hulgas. Ettevõtete jaoks on äriõiguse navigeerimine oluline selleks, et tagada tehingute seaduslikkus, kaitsta intellektuaalomandit, säilitada regulatiivne vastavus ja lõppkokkuvõttes kaitsta ettevõtte huve. Püsige kursis õiguslike muudatustega Äriseadused ja -määrused on pidevas muutumises. Nende muudatustega kursis olemine on oluline

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.