Rohkema info nägemiseks:

ESTROLA KAUBANDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 108; jälgijaid - 10. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ESTROLA KAUBANDUS OÜ kohta arvamuslugu!"

ESTROLA KAUBANDUS OÜ hetkeolukord

Juba 108 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Firma põhitegevuseks on asutamisest alates ja jääb ka edaspidi raadio- ja telemeetriaseadmete, realiseerimine vabariigi turul, esmajärjekorras ameerika firma Motorola Inc. kaubamärgi toodangu esindamine.

Estrola Kaubandus OÜ peamiselt: - konsulteerib laia spektrit riiklikke ja erifirmasid-tellijaid raadio- ja telemeetriasüsteemide organiseerimisküsimustes - valmistab ette kontseptuaalseid, organisatsioonilisi ja tehnilisi projekte vastavalt tellija tingimustele - realiseerib laia nomenklatuuri raadioside- ja traadita andmeside seadmeid - raadioside ja telemeetriasüsteemide programmiline konfigureerimine, raadiojaamade ja muude süsteemielementide programmeerimine - süsteemide "võti kätte" ekspluatatsiooni andmine - süsteemide ja aparatuuri tehniline hooldamine ja garantii- ning garantiijärgne remont ekspluatatsiooniperioodil - tellijate personali väljaõpe

Majandusaastal majandustegevust ei toimunud.

ESTROLA KAUBANDUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.