Rohkema info nägemiseks:

SAAM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 740; jälgijaid - 221. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SAAM OÜ kohta arvamuslugu!"

SAAM OÜ hetkeolukord

Juba 740 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 221 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Saam registreeriti 1991.aastal, 1996.aastal toimus ümberregistreerimine (kohustuslik).Saam OÜ põhilisteks tegevusaladeks on auto ja muu tehnika varuosade hulgimüük.2022.aastal ettevõtte püüdis väga jätkata tegutsemist samal tegevusalal.

Tulemuseks juhatus leidis uusi tarnijaid ja ostjaid, sõlmis mitmeid tulukaid lepinguid. Kuid sanktsioonid ja ranged piirangud ei lubanud ettevõttel täita oma äriplaane.

Seega OÜ Saam aruandeperioodi müügitulu on 37 760,00 euro.

Ettevõtte lõpetas 2022. majandusaasta kahjumiga, mis kujunes € 645 325 eurot.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

OÜ Saam põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on auto ja muu tehnika varuosade hankijate ja ostjate turgu laiendamise, uusi ärivõimalusi leidmine ja arendamine.

Sündmused pärast aruandekuupäeva 2022. aasta sõjategevuse negatiivne mõju on levinud üle Euroopa ja kogu maailma, põhjustades eriolukorra ja probleeme majandustegevusele, ka Eestis. Kuna sõjategevusega seotud olukord on ebakindel ja kiiresti arenev, ei pea me otstarbekaks kvantitatiivse hinnangu andmist sõjategevuse võimaliku mõju kohta meie ettevõttele ja tema finantsnäitajatele.

Ettevõte käsitleb eriolukorda mittekorrigeeriva aruandekuupäeva järgse sündmusena.

Jälgime olukorda hoolikalt, et avaldada õigeaegselt märkimisväärset negatiivset mõju meie ettevõtte majandustegevusele.

SAAM OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.