Rohkema info nägemiseks:

PEREKING OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1283; jälgijaid - 15. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PEREKING OÜ kohta arvamuslugu!"

PEREKING OÜ hetkeolukord

Juba 1283 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 15 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 102 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Pereking tegeleb jalatsite jaemüügiga (EMTAK 47721) 2022. aruandeaasta osaühingus Pereking oli võrreldes eelmise majandusaastaga väikses tõusus. Käibe langus eelnevatel. aastatel oli seotud

Covid -19 viiruse levikuga seotud piirangutest - kevadel 2020 oli kauplus lühikest aega suletud. 2021 ja 2022 aastal käive tõusis, sellele aitas kaasa ka e-poe suurenenud müük.

24. veebruaril 2022 algas laiaulatuslik Venemaa Föderatsiooni relvajõudude rünnak Ukraina vastu, mis mõjutab negatiivselt ettevõtte majandustegevust. Juhtkond jälgib kaasnevate majanduskeskkonnas toimuvate sündmuste kulgu ning kohandab oma tegevust vastavalt olukorrale. Samuti avaldab mõju plaanide realiseerumisele sõjategevusest tulenev kiirenev inflatsioon ja energiakriis, mis ohustavad viia majanduse langusesse. Jätkuvalt pole kadunud ka koroonaviiruse (COVID-19) edasine levik ning selle mõju majandusele.

Järgneval aruandeaastal püütakse suurendada veelgi müügikäivet. Üha suuremat tähelepanu tuleb pöörata e-poe arendamisele ning selle turundamisele.

PEREKING OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.