Rohkema info nägemiseks:

FIDEERO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5203; jälgijaid - 10. Arvustusi - 1; Artikleid 4+ "Kirjuta FIDEERO OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Fideero OÜ-sse, kus me usume, et iga teekond peaks käima käsikäes usaldusväärsuse ja tipptasemega. Kirg automaatika täiuslikkuse vastu on meid ajendanud pakkuma esmaklassilisi autoremondi ja hoolduse teenuseid, mis tagavad teie sõiduki alati teele asumiseks valmisoleku enesekindlalt.

Meie missioon on lihtne: 'Pakume terviklikke autoremondi ja lukksepatööde teenuseid peamiselt 1-15 aasta vanustele sõidukitele.' See pühendumus on suunanud meid spetsialiseeruma teenustele, mis rahuldavad teie auto kõiki vajadusi. Alates mootoriremondist kuni šassii parandamiseni, ja õlivahetusest kuni rehvide ja rehvitöödeni, meie oskuslikud tehnikud on valmis kõigega toime tulema.

Fideero OÜ-s mõistame, et teie aeg ja mugavus on üliolulised. Seetõttu pakume laia valikut lisavarustuse osi kõikidele automarkidele ja mudelitele, tagades, et teie sõiduk saab parimaid tooteid. Meie lukksepatöö on teisele tasemele, pakkudes teile rahuolu, mis tuleb teadmisest, et teie sõiduk on turvalistes kätes.

Meie tipptasemele pühendumust peegeldab meie ettevõtte loosung: 'Sõidame tipptasemel igas pöördes!' See pole lihtsalt loosung; see on filosoofia, mis juhendab iga meie pakutavat teenust, meie põhjalikest rehvi- ja rehvitöödest meie täpsete lukksepatöödeni. Oleme oma töö üle uhked ja see kajastub meie klientide rahulolus.

Neile, kes nõuavad parimat, on Fideero OÜ siin, et seda pakkuda. Võtke meiega ühendust numbril +372 5646 0771 või külastage meid aadressil Ristiku 12, Tallinn, ja kogege tõelist autotööstuse ekspertiisi erinevust. Teie sõiduk väärib vähemat kui parimat ja Fideero OÜ-s on see täpselt see, mida me pakume.

Liituge meiega teel automaatika tipptaseme poole. Teie teekond ootab!

Vaata rohkem

FIDEERO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari T.

Olen äärmiselt rahul teie autoremondi- ja lukksepatöödega! Minu 10 aasta vanune auto vajas kiiret hooldust ning te tegite suurepärast tööd.

- Marko P.

Teie autoremondi- ja lukksepatööd on lihtsalt suurepärased! Minu 8 aasta vanune auto vajas veermiku remonti ning teie meeskond tegi selle kiiresti ja professionaalselt.

- Laura K.

Ma ei saa piisavalt rõhutada, kui rahul olen teie autoremondi- ja lukksepatöödega! Minu 15 aasta vanune auto vajas põhjalikku hooldust väga.

5 märki, et sinu auto vajab mootoriremonti

Iga sõiduki omanik teab hästi toimiva mootori tähtsust. See pole ainult punktist A punkti B liikumine; see on tagamaks, et sinu auto töötab efektiivselt, ohutult ja usaldusväärselt. Mootoriremondi vajaduse märkide äratundmine võib sind päästa kulukatest riketest ja pikendada sinu sõiduki eluiga. Selles postituses uurime viit kriitilist näitajat, mis võivad viidata, et sinu auto mootor vajab professionaalset tähelepanu. Mootori tervise tähtsuse mõistmine Mootorit nimetatakse tihti sõiduki südameks. See on jõujaam, mis muundab kütuse liikumiseks, viies sind edasi. Selle südame tervena hoidmine

Dropdown

kõik artiklid

Nõuandeid sõiduki rehvihoolduseks

Rehvide hooldus on sõiduki hoolduse kriitiline aspekt, mis tagab ohutuse, parandab sooritusvõimet ja pikendab teie rehvide eluiga. Õige rehvihooldus aitab kaasa
ssb.ee
Rehvide hooldus on sõiduki hoolduse kriitiline aspekt, mis tagab ohutuse, parandab sooritusvõimet ja pikendab teie rehvide eluiga. Õige rehvihooldus aitab kaasa mitte ainult sujuvamale sõidule, vaid parandab ka kütuseefektiivsust ja hoiab ära ootamatud rikked. Rehvide põhitõdede mõistmine On mitmesuguseid rehve, igaüks neist on mõeldud spetsiifilisteks sõidutingimusteks ja sõidukitüüpideks. Alates multihooaja rehvidest kuni sooritusrehvideni ja talverehvideni, erinevuste mõistmine on võtmetähtsusega õige rehvi valimisel teie vajadustele. Rehvi komponentide, nagu muster, küljesein ja pärl,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.