Rohkema info nägemiseks:

KRISTEN GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1623; jälgijaid - 15. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KRISTEN GRUPP OÜ kohta arvamuslugu!"

KRISTEN GRUPP OÜ hetkeolukord

Juba 1623 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 15 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Kristen Grupp OÜ on erakapitalil põhinev äriühing. OÜ Kristen Grupp põhitegevuseks on Dover Fueling Solutions UK LTD kütusejaotusseadmete, OPW pinnamõõtesüsteemide ja tehnoloogiliste materjalidee, Blue ! BVBA ADBLUE mahutite ja süsteemide müük, paigaldus, hooldus ja remont, tanklate tehnoloogiliste torustike valmistamine ja renoveerimine. Fornovo Gas SRL CNG gaasitanklate kompressorseadmete müük, paigaldus ja hooldus.

Meie põhiklientideks on Eesti kütusefirmad, kellele osutame peale seadmete (kütusetankurid, tehnoloogilised torustikud, pinnamõõtesüsteemid,

ADBLUE mahutid) paigalduse ka hooldus- ja remonditeenust. OÜ Kristen Grupp põhimõtteks on pakkuda klientidele teenuseid võimalikult laias valikus, operatiivselt ja asjatundlikult.

Tegevust juhtis 2022.aastal direktor Tiit Tuulmets, kes on ühtlasi ka juhatuse liige.

OÜ Kristen Grupp on koostanud seisuga 31.12.2022.a. väikeettevõtte lühendatud raamatupidamis aastaaruande, mis näitb 2022.a. tulemuseks 143 164 eurot kasumit ( 2021.a. kasum 108 650 eurot) ja bilansi kogusummaks 1 198 819 eurot (2021.a. 1 098 539 eurot).

Raamatupidamise aastaaruanne kajastab asjakohaselt ja tõepäraselt äriühingu vara, kohustusi ja omakapitali ning majandustegevuse tulemust.

Juhatuse hinnangul on Kristen Grupp OÜ jätkuvalt tegutsev majandusüksus, mille eesmärgiks on jätkusuutliku arengu ja positsiooni kindlustamine kütusejaotusseadmete müügiturul läbi pideva koostöö klientidega.

KRISTEN GRUPP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.