Rohkema info nägemiseks:

TSEETAN-GOLD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõte tegeleb eritellimusel juveelitoodete valmistamisega üle 20 aasta. Rahulolev klient ja toodete kõrge kvaliteet on Meile väga oluline.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Allon Felix Custom Jewelry on juveeliettevõte, mis on spetsialiseerunud kõrgekvaliteediliste ja unikaalsete juveelide valmistamisele. Meie peamine eesmärk on tagada teie rahulolu ning pakkuda teile ehteid, mis on vastupidavad, kaunid ja toovad teile rõõmu aastateks.

Meie meeskond koosneb kogenud meistritest ja ehtekunstnikest, kes on juveelikunsti tippspetsialistid. Nende oskused ja teadmised on aastate jooksul täiustunud ning nad on pühendunud looma juveele, mis ületavad teie ootusi. Meie meistrid on juveelikunstis kogenud ning omavad laialdast kogemust ehetega töötamisel, mis võimaldab neil luua unikaalseid ja kvaliteetseid tooteid.

Eritellimusel loodud ehted on üks meie erialasid. Meie kunstnikud töötavad tihedas koostöös tellijaga, et mõista nende soove, visioone ja isikupära ning luua täpselt selline ehe, nagu nad seda otsivad. Iga samm on läbimõeldud ja täpne, et tagada lõpptulemusena täiuslik ja individuaalne juveel.

Allon Felix Custom Jewelry pakub mitmekülgset valikut juveelitooteid. Meie sortimendis on väärismetallist randme- ja kaelaketid, kihla-, laulatus- ja koolilõpusõrmused, klotserid, klubisõrmused ja pitsatsõrmused, erinevad aksessuaarid nagu ripatsid, mansetinööbid, lipsunõelad ja rahahoidjad. Lisaks pakume ka 3D-ehete modelleerimist, vääriskivide müüki ning teenuseid nagu eritellimused kliendi kavandi järgi, ehete remont, lasertehnoloogiline remont, antiikehete ja kellade restaureerimine ning juveelehete ja vääriskivide sertifitseerimine.

Allon Felix Custom Jewelry on olnud juveelitööstuses tegutsev alates 1994. aastast. Meie ettevõte on alati ajaga kaasas käiva tehnoloogiaga ning meie meistrid on pidevalt täiustanud oma oskusi, et tagada meie ehete aegumatu väärtus ja kaasaegne disain.

Pakume teile eksklusiivseid vääris- ja poolvääriskividega autoriehteid, mis on loodud teie unikaalsete eelistuste ja stiiliga arvestades. Iga ehe on valmistatud hoolikalt valitud materjalidest ning meie meistrite pühendumus ja täpsus tagavad, et saate kanda midagi tõeliselt erilist.

Kui olete huvitatud kvaliteetsetest juveelidest, mis peegeldavad teie isikupära ja stiili ning loovad väärtust, võtke meiega ühendust. Meie professionaalne meeskond on valmis kuulama teie soove ja aitama teil leida parima lahenduse, mis vastab teie ootustele.

Koduleht

TSEETAN-GOLD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristiina L.

Valmistasid mulle unistuste sõrmuse! Täiuslik disain ja suurepärane kvaliteet. Olen väga rahul!

- Markus I.

Nende eritellimusel loodud ehted olid just see, mida ma otsisin.

Unikaalne ja eriline kingitus.

Soovitan!

- Lisa P.

Kvaliteet, mis kestab.

Mul on nende valmistatud kaelakee juba aastaid ning see näeb ikka välja nagu uus.

TSEETAN-GOLD OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing TSEETAN-gold on Eesti Vabariigis asuv ettevõte, mille aadressiks on C. R. Jakobsoni 4, Tallinn 10128. See on ettevõte, mis on spetsialiseerunud väärismetallidest ja kividest esemete valmistamisele, remondile, ostule ja müügile. TSEETAN-gold on tuntud oma kvaliteetsete toodete ja teenuste poolest, mis on pälvinud klientide usalduse ja tunnustuse. Osaühingu TSEETAN-gold osakapitali suurus on 19170 eurot. See tähendab, et iga investeeritud 1 euro annab investorile ühe hääle ettevõtte otsuste tegemisel. See on demokraatlik süsteem, mis tagab, et kõik osanikud on võrdselt kaasatud

Dropdown

kõik artiklid

Eritellimusel loodud juveelid - teie isikupära särav peegeldus

Juveelid on alati olnud võimas viis väljendada oma isikupära, stiili ja ainulaadsust. Kui otsite midagi erilist ja ainulaadset, mis peegeldaks teie individuaals
ssb.ee
Juveelid on alati olnud võimas viis väljendada oma isikupära, stiili ja ainulaadsust. Kui otsite midagi erilist ja ainulaadset, mis peegeldaks teie individuaalsust ning jutustaks teie lugu, siis Allon-Felix Custom Jewelry pakub teile võimalust luua eritellimusel loodud juveele, mis on teie isikupära särav peegeldus. Meie juveelikunsti tippspetsialistid mõistavad, et iga inimene on ainulaadne ning soovib kanda midagi, mis väljendaks nende unikaalseid eelistusi ja stiili. Meie ehtekunstnikud on pühendunud looma teie visiooni ja ideede põhjal juveele, mis on täpselt sellised, nagu olete alati

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.