Rohkema info nägemiseks:

EESTI TÕULOOMAKASVATAJATE ÜHISTU TÜH

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2556; jälgijaid - 120. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI TÕULOOMAKASVATAJATE ÜHISTU kohta arvamuslugu!"

Tanel Bulitko: Pullide veebioksjon murdis rahvusvahelisele turule

Seekordne veebioksjon tõestas järjekordselt, et Eesti tõuloomaaretajad on teinud hiilgavat tööd, maha müüdi kümmekond pulli. Kolmel tõupullil tõusid hinnapakkumised üle 4000 euro. 26. aprillil toimunud tõupullide veebioksjon murdis ennast tugevalt rahvusvahelisele turule. Kui eelmisel aastal oli üks ostja Lätist, siis tänavu aasta lisaks lätlaste osalemisele võtsid oksjoni lõppedes ühendust Tšehhi tõuloomaaretajad, kes andsid küll hilinenult The post Tanel Bulitko: Pullide veebioksjon murdis rahvusvahelisele turule appeared first on www.etky.ee.

Loe algallikast etky.ee

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Pullioksjoni avapauk oli Kanal 2 Telehommikus

ETKÜ juhatuse esimees Tanel-Taavi Bulitko tutvustas Kanal 2 Telehommiku vaatajatele, kuidas Keavas on täna alanud pullioksjoniks valmistatud. Selleks oli kaamer
etky.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.