Rohkema info nägemiseks:

KOLMARK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 617; jälgijaid - 9. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KOLMARK OÜ kohta arvamuslugu!"

KOLMARK OÜ hetkeolukord

Juba 617 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Kolmark põhitegevusalaks on hulgikaubandus lemmikloomade toidu ja tarvetega.

2022. aastal jätkus OÜ Kolmark koostöö Hollandi firmadega Holland Diervoeders, Papillon, FPG Netherlands ja Antos B.V, kes tegutsevad lemmikloomatoidu ning tarvete tootmise ja hulgimüügi valdkonnas. Jätkus koostöö Eesti tootjatega nende toodangu realiseerimiseks. Ettevõtte peamisteks püsiklientideks on Selver AS, Kaupmees & Ko AS ning Coop Eesti Keskühistu. Lisandus Prisma Peremarket AS.

2022. aastal moodustas OÜ Kolmark müügitulu 140 020 eurot suurenedes 2021. aastaga võrreldes 19,4 %.

OÜ Kolmark puhaskasumiks kujunes 1240 eurot. Kaupade ja materjalide kulu oli 97 289 eurot ja mitmesugused tegevuskulud 28 945 eurot.

Ettevõttes töötas aruandeaastal kolm inimest: juhataja, kellele töötasu ei makstud, raamatupidaja, kellele maksti töötasu töövõtulepingu alusel ja müügiassistent, kellele maksti tasu töölepingu alusel. Ettevõtte juhatus koosneb ühest liikmest, kellele tasu ei makstud.

OÜ Kolmark põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on koostöö jätkamine püsiklientidega ning ettevõtte turupositsiooni parendamine.

KOLMARK OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.