Rohkema info nägemiseks:

LABUS FT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 262; jälgijaid - 2. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta LABUS FT OÜ kohta arvamuslugu!"

LABUS FT OÜ hetkeolukord

Juba 262 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Üldinfo

LABUS FT OÜ esmakanne registris toimus 10.10.1996 olles ümber kujundatud osaühinguks 01.11.1992. asutatud aktsiaseltsist LABUS.

Osaühing on aktsiaseltsi Labus AS õigusjärglasena käibemaksukohuslane alates 01.09.1994 vastavalt Tallinna Maksuameti otsusele nr. 14116, 08.09.1994

Äriühingu osakapital koosneb ühest osast ning kuulub 100% eesti kodanikule. Majandustegevust arendatakse ainult Eesti Vabariigis.

LABUS FT OÜ on raamatupidamise seaduse §3 punkt 14 mõistes mikroettevõte, kuid on koostanud 2021. aasta kohta väikeettevõtte majandusaasta aruande vastavalt nimetatud seaduse §15 lõige 2 nõuetele.

Ettevõtte juhatus võtab endale vastutuse raamatupidamise aastaaruande koostamise eest ja kinnitab, et aastaaruande koostamisel on arvestatud ettevõtte jätkuvusega, rakendatud põhimõtted, arvestusmeetodid ja hinamisalused on kooskõlas

Eesti finantsaruandluse standardi põhimõtetega, mis tuginevad rahvusvaheliselt tunnustatud arvestusele ja aruandlusele.

2021.aasta raamatupidamise aastaaruanne kajastab õigesti ja õiglaselt Labus FT OÜ finantsseisundit, majandustulemusi ja rahavoogusid.

Äritegevuse ülevaade

Viimastel majandusaastatel on firma põhitegevusteks kujunenud finants- ja maksunõustamine ning raamatupidamise teenuste osutamine. Mitmesuguste fotograafia- ja digitaalse fototöötlusteenuste pakkumise lõpetasime seoses sellega tegeleva juhatuse liikme surmaga.

2022. majandusaasta põhiline eesmärk oli panustada teenuste kvaliteedile, mitte kvantiteedile ning seetõttu on meie strateegia olnud pigem tasakaalukas ja ei ole kasvule suunatud.

2022. aastal kogukäibest moodustas juba ligi 100% raamatupidamisega ja finantsnõustamisega seotud teenused. Eelduseks sellele oli kindlasti ka uue kaasaegse majandusarvestuse programmi kasutuslitsentsi omandamine 2017.majandusaastal. Vaatamata kasvavale konkurentsile oleme suutnud oma turuosas säilitada pikaajaliste lojaalsete klientide usalduse.

Oleme jätkuvalt optimistlikud, arendame pidevalt oma erialaseid oskusi ja teadmisi ning näeme oma tegevusstrateegia hindamist meie partnerite poolt.

Rahavoogude sujuv liikumine, mõistvad kokkulepped partneritega ja konservatiivne investeerimispoliitika viimastel perioodidel on osaühingul võimaldanud ka aruandeaastal arendada majandustegevust võõrkapitali abita. .

Jätkuvalt on meie eesmärk toimetada küll minimaalsete kuludega, kuid sealjuures olla igakülgselt avatud uutele äriideedele.

Oma majandustegevuse arendamisel investeerib Labus FT OÜ järgneval, 2023. aastal jätkuvalt põhiliselt usalduslikule koostööle seniste partneritega.

LABUS FT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.