Rohkema info nägemiseks:

CARITEC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eesmärk on tagada, et teie tehnikal oleks alati kõik, mis vajalik, et see saaks suurepäraselt toimida.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Oleme ettevõte, mis on pühendunud tööstustehnika seadmete ja varuosade müügile. Oleme oma ala asjatundjad ja spetsialistid, kelle eesmärk on tagada, et teie tehnikal oleks alati kõik vajalik, et see saaks suurepäraselt toimida. Meie meeskond on täis entusiastlikke ja kogenud professionaale, kes on valmis teie ettevõtet toetama parimate tehniliste lahendustega.

Meie meeskond:

Kogemus: Oleme aastate jooksul kogunud hindamatut kogemust tööstustehnika valdkonnas. Meie meeskonnaliikmed on oma ala spetsialistid, kes mõistavad tehniliste seadmete keerukust ja nõudlikkust.

Ekspertiis: Pakume teile ekspertiisi ja teadmisi, mis aitavad teil leida parimaid lahendusi teie tööstuslike vajaduste rahuldamiseks. Meie konsultandid on alati valmis jagama nõuandeid ja soovitusi, mis aitavad teie ettevõttel kasvada ja areneda.

Pühendumus: Oleme pühendunud oma klientidele ja nende vajaduste rahuldamisele. Teeme kõik endast oleneva, et tagada teie tehnikale vajalikud varuosad ja seadmed õigeaegselt ja efektiivselt.

Caritec OÜ - Paneme tehnikat tööle! Oleme teie usaldusväärne partner tööstustehnika valdkonnas!

Vaata rohkem

CARITEC OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart K.

Nende lai valik ja kvaliteetsed tooted on aidanud meie ettevõttel säilitada sujuvat tootmist ja vältida lekkeid. Suured tänud Teile!

- Lauri M.

Nende tootevalik on mitmekülgne ja vastab täielikult meie vajadustele. Lisaks on nende meeskond alati olnud valmis jagama nõuandeid.

- Jaan T.

Meie ettevõte on töötanud koos Caritec OÜ-ga juba aastaid ning nende pakutavad mõõteriistad on olnud hindamatuks abiks.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

CARITEC OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Caritec põhitegevus 2022.aastal oli tööstustehnika varuosade müük. Meie põhikliendid on Eesti suuremad toiduainete tootjad: liha-, piima-, kala-, leiva-, karastusjookide- ja õlletööstused. Samas täidame ka mööbli-, puidu- ja farmaatsiafirmade, saeveskite ning paljude teiste tööstuste tellimusi. Põhimüük 2022. aastal toimus Eestis. Aruandeaasta lõppes kasumiga 3940 eurot OÜ Caritec juhatus on 2- liikmeline. Juhatuse liikmetasusid ei makstud. OÜ Caritec’is oli 2022.aastal 2 täistööajaga töötajat ja 1 osalise tööajaga töötaja. Arendus- ja uurimisväljaminekuid ei tehtud. 2023.aastal on

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas leida õige düüs teie konkreetse rakenduse jaoks?

Kui jutt käib pihustitest ehk düüsidest, siis võime leida end valiku ees, mis võib tunduda ülekaalukas. On erinevaid tüüpe, mis on loodud erinevateks rakenduste
ssb.ee
Kui jutt käib pihustitest ehk düüsidest, siis võime leida end valiku ees, mis võib tunduda ülekaalukas. On erinevaid tüüpe, mis on loodud erinevateks rakendusteks ja vajadusteks. Kuidas siis leida õige düüs teie konkreetse rakenduse jaoks? Läheme üle mõne põhilise düüsitüübi ja nende kasutusvaldkondade, et aidata teil teha õige valik. PNEUMATIC ATOMIZING NOZZLES (PNEUMAATILISED AATOMISEERIVAD DÜÜSID): Need düüsid kasutavad õhuvoolu, et tekitada vedeliku pihustamise peeneks uduks. Nad sobivad suurepäraselt pihustamiseks, mis nõuab suuremat katvust ja ühtlast jaotumist. Näiteks värvimine ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.