Rohkema info nägemiseks:

SANGLA JUVEELISALONG OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme pikaajalise kogemusega vääriskivide ja ehete spetsialist, pakkudes kõrgekvaliteedilisi juveeltooteid nii igapäevaseks kandmiseks kui ka erilisteks sündmusteks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

SANGLA JUVEELISALONG on pühendunud väärisehete loomisele ja pakkumisele juba aastakümneid. Meie lugu algas kirglikust huvist juveliirikunsti vastu, mis inspireeris looma kauplust, kus kõrgeim käsitöömeisterlikkus ja kaasaegsed vääriskivid kohtuvad. Alustades väikese salongina, oleme kasvanud usaldusväärseks ja tunnustatud nimeks Eesti juveeliturul, pakkudes klientidele eelkõige käsitööna valminud, ainulaadseid ja kvaliteetseid ehteid.

Oleme eriliselt uhked oma valiku üle, mis hõlmab nii traditsioonilisi kui ka uuenduslikke ehteid, sealhulgas laboratooriumis kasvatatud teemante (LG), mis pakuvad keskkonnasõbralikku ja taskukohast alternatiivi looduslikele teemantidele. Meie spetsialiteediks on kihla- ja abielusõrmused, mis tähistavad elu tähtsamaid hetki ja sümboliseerivad igavest pühendumust.

SANGLA JUVEELISALONG on alati keskendunud individuaalsete lahenduste pakkumisele. Kui meie valikust ei leia klient endale sobivat ehet, loome koostöös temaga erilise ja personaalse disainiga eseme. Oleme uhked selle üle, et meie kogenud meistrid suudavad teostada ka kõige keerulisemad eritellimused, kasutades selleks kliendi kulda või vääriskive.

Täna on SANGLA JUVEELISALONG tuntud kui usaldusväärne juveelisalong, kus kohtuvad traditsiooniline meistriteos ja kaasaegsed tehnoloogiad. Meie eesmärk on pakkuda igale kliendile kvaliteetseid ja tähenduslikke ehteid, mis kestavad põlvkondade kaupa ning rõhutavad iga inimese unikaalsust ja individuaalsust.

Kodulehele!

SANGLA JUVEELISALONG OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kai L.

Sain Sanglast oma unistuste kihlasõrmuse – täpselt nagu soovisin! Väga professionaalne teenindus ja kaunis käsitöö.

- Paul S.

Sõrmus, mille tellisin, on ideaalne. Detailid ja kvaliteet ületasid ootusi.

- Siiri K.

Laboriteemantiga abielusõrmus on nii ilus ja kvaliteetne. Väga rahul!

Miks valida kohandatud ehted oma eriliste hetkede tähistamiseks?

Kohandatud ehtekujundus on ainulaadne kunstivorm, mis ühendab loovuse, käsitöö ja isikliku väljenduse. See võimaldab inimestel luua ehteid, mis pole mitte ainult ilusad, vaid ka sügavalt tähendusrikkad. SANGLA JUVEELISALONG OÜ-s oleme spetsialiseerunud eritellimusel valmistatud ehete loomisele, mis peegeldavad meie klientide individuaalsust ja stiili, muutes iga eseme hinnaliseks pärandiks. Personaliseerimise tähtsus ehetel Maailmas, kus masstoodang on norm, paistavad isikupärastatud ehted silma kui ainulaadsuse ja isikliku seose sümbol. Abielu ettevalmistavad paarid saavad kohandatud ehete

Dropdown

kõik artiklid

Millised tegurid mõjutavad kihlasõrmuse valikut ja investeerimisväärtust?

Kihlasõrmuse kinkimise traditsioon ulatub sajandite taha, sümboliseerides abielulubadust ja igavest armastust. Ajalooliselt on sõrmuseid kasutatud pühendumise m
ssb.ee
Kihlasõrmuse kinkimise traditsioon ulatub sajandite taha, sümboliseerides abielulubadust ja igavest armastust. Ajalooliselt on sõrmuseid kasutatud pühendumise märgina, kusjuures ringikujuline vorm esindab lõpmatust ja armastuse lõputut olemust. Kaasaegsel ajal on kihlasõrmused arenenud, et kajastada isiklikku stiili ja ühiskondlikke trende. Tänapäeval on need mitte ainult armastuse sümbol, vaid ka individuaalsuse ja isikliku maitse väljendus. Olulised tegurid kihlasõrmuse valimisel Eelarve määramine on kihlasõrmuse valimise protsessi oluline esimene samm. See aitab kitsendada valikuid ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.