Rohkema info nägemiseks:

ALSO EESTI OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4785; jälgijaid - 127. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta ALSO EESTI OÜ kohta arvamuslugu!"

ALSO EESTI OÜ hetkeolukord

Juba 4785 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 127 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

ALSO Eesti OÜ peamiseks tegevusalaks on IT toodete ja teenuste distributsioon. Firma turustab kauba läbi 650 edasimüüja. ALSO Eesti OÜ emaettevõtteks on ALSO Holding AG, mis on registreeritud Šveitsis ja mille aktsiad on noteeritud Šveitsi börsil.

ALSO Eesti OÜ tegutseb peamiselt Eestis. ALSO Eesti OÜ 2022. müügikäive Eestis kasvas 2% võrreldes eelmise aastaga. Kõige aktiivsem äritegevus on ettevõttel viimases kvartalis, hooajalisus puudub.

Vaatamata pingelisele välispoliitilisele situatsioonile ja energiakandja hindade tõusust tingitud inflatsioonile, suuri muutusi kliendibaasis 2022.

aastal ei toimunud. Samas, üldine hinnatõus mõjutas müügimahtusid kõigis kliendigruppides – ärikliendile suunatud lahenduste müügikasv korvas erakliendile suunatud toodete müügilanguse. Uute tootjatena lisandusid tootevalikusse peamiselt tarkvara ja IT-turvalahenduste tootjad, tõime turule ka uue asjade interneti platvormi (inglise k: IoT platvorm).

2022. aastal jätkas ettevõte uute ärimudelite arendamist. Kasvasid tarkvara kuupõhiste teenuste ning töökoha ja seadmete kasutusrendi teenuste müügid. Jätkasime ka finantsteenuste osutamisega infrastruktuuri projektide rahastuse toetamiseks.

Emaettevõte ALSO Holding AG jätkab laienemist uutesse riikidesse, suurendades nii kõigi grupi ettevõtete konkurentsivõimet.

Sündmused, mis ei kajastu raamatupidamise aastaaruandes, kuid mis võivad mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi, on kirjeldatud lisas "Sündmused pärast aruandekuupäeva“.

Peamine keskkonnaalane tegevus, millega ettevõte süsteemselt tegeleb, puudutab elektrooniliste jäätmete ja pakendite käitlemist. Mõlema valdkonna lõikes on sõlmitud püsivad lepingud tootjavastutusorganisatsioonidega, kelle abiga vastavad seadusest tulenevad kohustused täidetakse.

2022. aastal ettevõttel olulisi investeeringuid ei olnud. Olulisi uurimis- ja arendustegevuse projekte ja nendega seotud väljaminekuid aruandeaastal ei olnud ega plaanita ka järgnevaks aastaks.

Omakapital bilansipäeva seisuga vastab äriseadustikus kehtestatud nõuetele. Ettevõtte osadega pole majandusaasta jooksul tehinguid toimunud, neid ei ole omandatud, tagasivõetud ega võõrandatud.

Ettevõtte arvestusvaluuta on euro. Välisvaluutas fikseeritud monetaarsed varad ja kohustised hinnatakse bilansipäeval ümber arvestusvaluutasse bilansipäeval kehtivate Euroopa keskpanga valuutakursside alusel.

Ümberhindamise tulemusena tekkinud kursikahjum 201 tuhat eurot on kajastatud aruandeperioodi kasumiaruandes kuluna.

ALSO Eesti OÜ jätkab ka 2023. majandusaastal IT toodete ja teenuste distributsiooniga tegelemist ning investeerimist uute ärisuundade arendamisse.

Keskmine töötajate arv 2022. aruandeaastal oli 46. Brutopalga üldsumma 2022. aastal oli 1 753 tuhat eurot, millest juhatuse liikmete brutopalgad moodustasid 243 tuhat eurot.

ALSO EESTI OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.