Rohkema info nägemiseks:

REBALA GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 650; jälgijaid - 29. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta REBALA GRUPP OÜ kohta arvamuslugu!"

REBALA GRUPP OÜ hetkeolukord

Juba 650 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 29 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Rebala Grupp OÜ põhitegevuseks on juuksuri ja muu iluteenindus.

Rebala Grupp OÜ juhatus on ühe liikmeline. Juhatuse liikmele töötasu ei makstud 2022. aastal arengu- ja uurimisväljaminekuid ei tehtud ning aastaks 2023 arengu- ja uurimisväljaminekuid ei ole kavandatud.

2022. aastal investeeringuid ei olnud ja 2023. aastaks ei ole investeeringuid planeeritud.

2017. a. oli müüdud ettevõtte äripind ja edaspidi planeeritakse mõneks ajaks tegevust peatada.

Aastaaruande koostamise perioodil ei ole toimunud olulisi sündmusi, mis ei kajastu raamatupidamise aastaaruandes, kuid mis oluliselt mõjutavad või võivad mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi.

Ettevõte ei ole andnud garantiisid ega võtnud potentsiaalseid kohustusi.

REBALA GRUPP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.