Rohkema info nägemiseks:

KÄNNUKAS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kännukas on kogenud telefonide ja lisatarvikute müüja, kes pakub laia valikut kvaliteetseid tooteid ning kiiret tarneid oma müügisalongist ja e-poest.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kännukas on pühendunud telefonide ja lisatarvikute müügile ning pakub klientidele usaldusväärset teenindust juba üle 25 aasta. Meie missioon on tagada, et iga klient leiaks meilt mitte ainult vajalikud tooted, vaid ka suurepärase ostukogemuse.

Kännukas on alates 2008. aastast pakkunud kaasaegset ja mugavat e-poodi, mis võimaldab teil leida ja osta oma lemmiktelefonid ja lisatarvikud vaid mõne klõpsuga. Kuid me ei ole ainult virtuaalne kauplus. Meie müügisalong Tallinnas on avatud, et saaksite meiega isiklikult tutvuda ning toodete kvaliteeti ja funktsioone lähemalt uurida.

Me mõistame, kui oluline on teile kiire tarnimine. Seetõttu hoiame kõiki meie pakutavaid tooteid oma laos kohapeal. See tähendab, et saate olla kindel, et teie tellitud tooted jõuavad teieni kiiresti ja ohutult.

Kännukas panustab kvaliteeti ja hoolikat tootevalikut. Enne meie toodete lisamist valikusse teeme põhjalikku uurimistööd, tagamaks, et meie klientidele pakutakse parimaid tooteid turul. Meie eesmärk on tagada, et iga ostuga jääte rahule ning kasutate meie tooteid pikka aega.

Kännukas on pühendunud klientide rahulolule ja meie eesmärk on pakkuda teile parimat teenindust. Kui teil on küsimusi meie toodete või teenuste kohta, siis ärge kartke meiega ühendust võtta. Oleme alati valmis aitama ja jagama oma ekspertteadmisi, et tagada teile parim ostukogemus.

Kutsume teid külastama meie e-poodi ja avastama meie laia valikut telefonide ja lisatarvikute seas. Oleme kindlad, et leiate midagi, mis vastab teie ootustele ja vajadustele. Täname, et valisite Kännuka oma usaldusväärseks telefoni- ja tarvikupartneriks.

Soovime teile meeldivat ostlemist meie e-poes ja ootame teid külla meie müügisalongi Tallinnas!

Valukoja 10, 11415 Tallinn
info@kannukas.ee
+372 509 5250

KÄNNUKAS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura M.

Kvaliteetsed lisatarvikud ja sõbralik teenindus.

- Mart T.

Lihtne ja mugav e-pood, alati leian, mida vajan.

- Kadi P.

Kaitseklaasi paigaldus oli kiire ja professionaalne. Tänan!

KÄNNUKAS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Kännukas, mis asutati 1994. aasta lõpus, on nüüdseks läbinud 28 edukat majandusaastat. Alates 2008. aastast on ettevõte keskendunud peamiselt nutitelefonide ja premium lisatarvikute müügile, mis tähendab, et 2021. aasta oli ettevõtte jaoks 15. majandusaasta selles valdkonnas. 2022. aastal moodustas müügitulust 49% Google telefonide ja PanzerGlass toodete müük, mis on 1% rohkem kui eelmisel aastal. E-kaubanduse osakaal oli 50% kogu jaemüügi müügitulust, mis on 4% vähem kui 2021. aastal. OÜ Kännukas müügitulu 2022. aastal oli 512 659 eurot, mis on märkimisväärne tõus võrreldes 2021. aasta

Dropdown

kõik artiklid

Mujjo nutikindad ja kaitseümbrised - stiilsed ja funktsionaalsed tarvikud

Nutitelefonid ja tahvelarvutid on muutunud lahutamatuks osaks meie igapäevasest elust. Nende seadmete kaitsmine ning nendega efektiivselt toimetulek on oluline.
ssb.ee
Nutitelefonid ja tahvelarvutid on muutunud lahutamatuks osaks meie igapäevasest elust. Nende seadmete kaitsmine ning nendega efektiivselt toimetulek on oluline. Selleks on olemas bränd, mis ühendab stiili, funktsionaalsuse ja kvaliteedi - Mujjo. Selles artiklis vaatleme Mujjo nutikindaid ja kaitseümbriseid, mis on mõeldud nõudlikele kasutajatele, kes soovivad parimat kaitset ja stiili oma seadmetele. Mujjo on Hollandi bränd, mis on spetsialiseerunud nutikatele kaitsetarvikutele. Nende tooted on tuntud oma minimalistliku ja elegantse disaini poolest, mis sobib suurepäraselt kaasaegse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.