Rohkema info nägemiseks:

BRANTUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kõrgekvalifikatsiooniga spetsialistide ja 5 tasemega desinfektorite abil tõhusaid teenuseid veetranspordi objektidele üle Eesti, järgides rangeid riigipiiriseadusi ja rahvusvahelisi meditsiinilisi sanitaareeskirju.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Brantus OÜ on uhke olla üks vanimaid ja kogenumaid Eesti ettevõtteid, kes on spetsialiseerunud nakkushaiguste ja kahjuritõrje valdkonnale. Alates aastast 1992 oleme pühendunud kõrge kvalifikatsiooniga spetsialistide ja 5. taseme desinfektorite abiga tagama tõhusaid ja usaldusväärseid teenuseid.

Meie tegevus hõlmab mitmeid veetranspordi objekte, sealhulgas laevaremonditehaseid, tolliladusi, terminaale ja laevu. Teenindame neid objekte igakuiselt, järgides rangelt Riigipiiriseadust ja Rahvusvahelisi meditsiinilisi sanitaareeskirju. Meie spetsialistid koostavad regulaarselt töökäske ja raporteid Terviseameti ja Veterinaarameti nõuete täitmiseks.

Pakume mitmesuguseid teenuseid eraklientidele, sealhulgas näriliste kahjuritõrjet (deratisatsioon), putukate kahjuritõrjet (desinsektsioon) ja desinfitseerimist mikroorganismide hävitamiseks. Oleme laialdaselt kättesaadavad üle Eesti, hõlmates Harju, Tartu, Ida-Viru, Pärnu, Lääne-Viru, Viljandi, Rapla, Võru, Saare, Jõgeva, Järva, Valga, Põlva, Lääne ja Hiiu maakonnad.

Äriklientidele pakume kiireid ja soodsaid lahendusi, sealhulgas Pest-control, desinsektsioon, desinfektsioon, deratisatsioon ning olme kahjuritõrje. Lisaks tegeleme veemahutite desinfitseerimisega, eriti ohtlike nakkushaiguste koldes, nagu koleera, katk, Siberi katk, lülijälgsete poolt levitatavad viiruspalavikud, hemorraagilised viiruspalavikud, SARS, linnugripp ja teised nakkusjuhud.

Kui vajate professionaalset nakkus- ja kahjuritõrjeteenust, täitke meie tagasiside blankett. Oleme valmis pakkuma Teile parimat lahendust, tagades ohutuse ja kvaliteedi igas teenuses.

Brantus OÜ – Teie usaldusväärne partner nakkus- ja kahjuritõrje valdkonnas alates 1992. aastast.

UURI LISAKS

BRANTUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart

Äärmiselt rahul meie koostööga.

- Kätlin

Väga rahulik ja professionaalne teenindus, Brantus OÜ teab, mida teeb.

- Jaan

Tõhus ja kiire reageerimine.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Ettevõtte regulaarse desinfitseerimise tähtsus

Desinfitseerimine on patogeenide ja mikroorganismide eemaldamise protsess pindadelt ja keskkonnast. See on kriitiline samm hügieeni säilitamisel ja nakkushaiguste leviku tõkestamisel. Erinevalt puhastamisest, mis eemaldab nähtava mustuse ja prahti, sihib desinfitseerimine nähtamatuid ohte, mis võivad põhjustada haigusi. Ettevõtete jaoks, eriti meretranspordi, tööstus- ja kaubandussektorites, ei ole sanitaarse keskkonna säilitamine ainult esteetika küsimus; see on rahva tervise ja ohutuse küsimus. Regulaarne desinfitseerimine aitab ära hoida haiguspuhangute tekkimist, tagab

Dropdown

kõik artiklid

5 märki, et vajate professionaalset kahjuritõrjet

Professionaalse kahjuritõrje poole pöördumise äratundmine võib olla vahe väikese tüli ja täieliku sissetungi vahel. Meretranspordi rajatistele, tööstus- ja kaub
ssb.ee
Professionaalse kahjuritõrje poole pöördumise äratundmine võib olla vahe väikese tüli ja täieliku sissetungi vahel. Meretranspordi rajatistele, tööstus- ja kaubandusettevõtetele ning Eesti elamukinnisvara omanikele on kahjuriprobleemide märkide mõistmine oluline tervise, ohutuse ja tervishoiuregulatsioonidega vastavuse säilitamiseks. Kahjurite sissetungide mõistmine Kahjurid võivad kujutada endast olulist ohtu tervisele ja varale. Nad on tuntud haiguste levitajatena, allergiliste reaktsioonide põhjustajatena ja struktuuride kahjustajatena, mis toob kaasa kulukad parandused. Närilised,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.